El Nàstic guanya i convenç al derbi davant l’Espanyol

Sorpresa en majúscules en el derbi català de la quinzena jornada

Ha saltat la sorpresa en el partit que enfrontava l’Espanyol amb el Nàstic, o, dit d’una altra manera, el partit entre el primer i un dels últims classificats.

Abans de començar el partit, ja  s’han pogut veure les noves incorporacions en els onzes inicials de cada conjunt, com ja s’havia informat a la prèvia.

Un cop començat, s’han vist els dos equips molt segurs en defensa. Semblava que els periquitos dominaven una mica més el joc i la possessió, però sense arribades clares a la porteria rival. Finalment, la primera part ha acabat sense gols.

La segona part començava de la mateixa manera que havia acabat la primera, l’Espanyol controlant la possessió i els granes a esperar l’errada i sortir a les contres.

Ha estat així com a arribat el primer i únic gol de la nit. Després d’una errada de la defensa espanyolista, M_Laudrup007, ho ha aprofitat per marcar el gol que significaria la victòria del Nàstic per 0-1. Tot i els intents a la desesperada als últims minuts i amb el porter situat a l’altura del mig del camp, els de xCoprat no han pogut sumar cap punt i veuen com dos dels rivals directes de la categoria els passen en la classificació.

En canvi, els de MiguelCheca, amb aquests 3 punts d’or, no perden l’esperança i continuen lligats als seus rivals més propers a la classificació.

 

Castellà

Sorpresa en mayúsculas en el derbi catalán de la decimoquinta jornada

Ha saltado la sorpresa en el partido que enfrentaba al Espanyol con el Nàstic, o, dicho de otro modo, el partido entre el primero y el antepenúltimo clasificado.

Antes de comenzar el partido, ya se han podido ver las nuevas incorporaciones en los onces iniciales de cada conjunto, como ya se había informado en la previa.

Una vez comenzado, se han visto los dos equipos muy seguros en defensa. Parecía que los periquitos dominaban un poco más el juego y la posesión, pero sin llegadas claras a la portería rival. Finalmente, la primera parte ha terminado sin goles.

La segunda parte comenzaba de la misma manera que había terminado la primera, el Espanyol controlando la posesión y los granas a esperar el error y salir a las contras.

Ha sido así como llegado el primer y único gol de la noche. Después de un error de la defensa españolista, M_Laudrup007, lo aprovechó para marcar el gol que significaría la victoria del Nàstic por 0-1. A pesar de los intentos a la desesperada en los últimos minutos y con el portero situado a la altura del centro del campo, los de xCoprat no han podido sumar ningún punto y ven como dos de los rivales directos de la categoría los pasan en la clasificación.

En cambio, los de MiguelCheca, con estos 3 puntos de oro, no pierden la esperanza y siguen atados a sus rivales más cercanos en la clasificación.

 

Author: Roger Just

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *