eSports CF Reus – RCDE eSports: Derbi de playoff a PS4

Reusencs i periquitos es tornen a veure les cares dos dies després de la Copa Totto Lab en una autèntica final per seguir lluitant per les posicions d’ascens

Després de l’empat a un gol a la primera volta, ambdós equips es troben ara al Municipal de Reus “virtual” en un partit que podría començar a marcar la temporada dels dos conjunts. Els de Monobabu arriben inmersos en la irregularitat i es presenten al duel després de perdre ahir amb el nou líder, Vendaball. Curiós el cas de l’equip de Rexecampillo, que a la primera volta va caure amb els tres equips catalans.

Per la part blanc-i-blava, els de xCoprat i Noux1900 es plantejen el duel com una difícil oportunitat de pressionar al primer classificat, però la derrota d’ahir davant el Nàstic podría marcar el joc dels del RCDE Stadium.

A les 23:10 es viurà un gran matx que pot marcar les aspiracions d’uns i altres pel que queda de lliga.

 

Castellà

Reusencs y pericos se vuelven a ver las caras dos días después de la Copa Totto Lab en una auténtica final para seguir luchando por las posiciones de ascenso

Tras el empate a un gol en la primera vuelta, ambos equipos se encuentran ahora en el Municipal de Reus “virtual” en un partido que podría empezar a marcar la temporada de los dos conjuntos. Los de Monobabu llegan inmersos en la irregularidad y se presentan al duelo tras perder ayer con el nuevo líder, Vendaball. Curioso el caso del equipo de Rexecampillo, que en la primera vuelta cayó con los tres equipos catalanes.

Por parte blanquiazul, los de xCoprat y Noux1900 se plantean el duelo como una difícil oportunidad de presionar al primer clasificado, pero la derrota de ayer ante el Nàstic podría marcar el juego de los del RCDE Stadium.

A las 23:10 se vivirá un gran encuentro que puede marcar las aspiraciones de unos y otros en lo que queda de liga.

 

Author: Alex Beltràn

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *