eSports CF Reus – RCDE eSports : Intensitat, lluita i pocs gols (0-1)

L’Espanyol torna a sumar tres punts després de tres jornades sense fer-ho

El segon derbi català de la setmana va ser dimarts, i aquest cop ha estat el Reus qui rebia l’Espanyol a casa.

Ha estat un encontre amb pocs gols i poques arribades, tot i que molt intens i disputat en les zones del mig del camp.

La primera part ha acabat amb un 0-0 sense cap fet destacable. No ha estat així l’inici de la segona part. Precisament al minut 50, el capità reusenc Monobabu ha estavellat la pilota al pal després d’aprofitar que la pilota ha quedat morta a la frontal de l’àrea blanc-i-blava. Just a la jugada següent, el davanter espanyolista ha marcat gol en un ajustat fora de joc.

Finalment, quan faltaven cinc minuts, els de xCoprat han elaborat una jugada que ha començat al seu propi camp i amb  combinacions ràpides s’han plantat a l’àrea rival i Rcjavi95 ha marcat amb un xut ras.

El 0-1 ha estat el resultat final i el roig i negres veuen com les possibilitats d’ascens es van esvaint després de tres derrotes consecutives.

 

Castell

El Espanyol vuelve a sumar tres puntos tras tres jornadas sin hacerlo

El segundo derbi catalán de la semana fue ayer martes, y esta vez ha sido el Reus quien recibía el Espanyol en casa.

Ha sido un encuentro con pocos goles y pocas llegadas, aunque muy intenso y disputado en las zonas del centro del campo.

La primera parte ha terminado con un 0-0 sin ningún hecho destacable. No ha sido así el inicio de la segunda parte. Precisamente en el minuto 50, el capitán reusense Monobabu ha estrellado el balón en el poste tras aprovechar que la pelota ha quedado muerta en la frontal del área blanquiazul. Justo en la jugada siguiente, el delantero españolista ha marcado gol en un ajustado fuera de juego.

Finalmente, a falta de cinco minutos, los de xCoprat han elaborado una jugada que ha comenzado en su propio campo y con combinaciones rápidas se han plantado en el área rival y Rcjavi95 ha marcado con un disparo raso.

El 0-1 ha sido el resultado final y los rojinegros ven como las posibilidades de ascenso se van desvaneciendo después de tres derrotas consecutivas.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *