RCDE eSports – eSports CF Reus: Derbi de detalls a XBOX (0-1)

El Reus guanya el derbi català i deixa l’Espanyol en una posició delicada

En el dia d’ahir es va disputar el partit entre l’Espanyol i el Reus a la plataforma de PS4, i avui li tocava el torn a la Xbox. El resultat ha estat el mateix, 0-1. La diferència ha estat que en aquest partit la balança s’ha decantat a favor dels roig i negres.

Els de “Thundar2k5” han guanyat per la mínima amb un gol del seu davanter centre “JotaI11I”, que també és el màxim MVP i el segon màxim golejador de la Primera Divisió. Els reusencs, amb la victòria d’avui, ja porten una ratxa de 4 partits sense perdre.

En canvi, els periquitos, amb aquesta derrota es troben a solament quatre punts del penúltim classificat. En les pròximes jornades, l’equip de “Outbreak Pupen7” té una oportunitat d’or per escalar posicions en la classificació ja que s’enfronten a rivals directes com el Cádiz i el Real Sporting.

 

Castellà

El Reus gana el derbi catalán y deja el Espanyol en una posición delicada

En el día de ayer se disputó el partido entre el Espanyol y el Reus en la plataforma de PS4, y hoy le tocaba el turno a la Xbox. El resultado ha sido el mismo, 0-1. La diferencia ha sido que en este partido la balanza se ha decantado a favor de los rojinegros.

Los de “Thundar2k5” han ganado por la mínima con un gol de su delantero centro “JotaI11I”, que también es el máximo MVP y el segundo máximo goleador de la Primera División. Los reusenses, con la victoria de hoy, ya llevan una racha de 4 partidos sin perder.

En cambio, los periquitos, con esta derrota se encuentran a sólo cuatro puntos del penúltimo clasificado. En las próximas jornadas, el equipo de “Outbreak Pupen7” tiene una oportunidad de oro para escalar posiciones en la clasificación ya que se enfrentan a rivales directos como el Cádiz y el Real Sporting.

 

Author: Roger Just

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *