Millora a XBOX, davallada a PS4

Nova semana amb dues cares, una per plataforma

Sis de nou per als nois d’Xbox en una bona setmana per augmentar la distància respecte a la zona de descens. Kilian ha estat un dels protagonistes en marcar dos gols, tots dos a les victòries de l’equip.
El primer duel, corresponent a la jornada 15, va ser davant el cuer de Primera, el Saragossa. Va costa més del compte, però el RCD eSports va acabar portant-se el triomf per la mínima gràcies al solitari gol de Kilian. El bon moment seguiria contra un rival que es troba en les primeres places del campionat, la Reial; contra tot pronòstic, els periquitos es van imposar al quadre donostiarra por 0-2 amb gols de Kilian i Jesus de Paz. No va haver tanta sort en l’últim duel setmanal, en què van caure per la mínima davant el Reus en un apassionant derbi català. La propera setmana es clau per deixar els llocs calents definitivament enrere, ja que els blanc i blaus s’enfronten a rivals directes com el Cadis, immediatament per sobre dels espanyolistes però amb els mateixos punts, 19, i l’Sporting, amb un més.

Els de xCoprat i Noux, de més a menys

Per contra, el conjunt de PS4 perd la primera plaça de Segona a favor de Vendaball en caure en dues trobades i vèncer només en un. No va començar bé la setmana per als de xCoprat, que tot i dominar davant el Nàstic van veure com el quadre grana aconseguia el triomf gràcies a un gol de Emre Mor, en aprofitar una errada de la defensa espanyolista per batre per baix al porter blanc i blau.
Van tornar els somriures al vestidor periquito davant el Reus, ja que l’equip va tornar al camí del triomf (0-1) desprès de tres jornades sense fer-ho. En un duel molt igualat i sense gaires oportunitats, el local Monobabu va estavellar la pilota al travesser en els primers minuts de la segona meitat i, poc després, se li va anul·lar un gol als blanc i blaus per fora de joc. A falta de cinc minuts per a la conclusió del duel, Rcjavi95 va acabar decantant la balança del costat visitant en culminar una gran jugada col·lectiva.
Semblava que el RCD eSports tornava a ser el que era, però res més lluny de la realitat. En un important partit contra el líder Vendaball, els blanc i blaus es van veure superats i van caure per 0-2. Rexe avançat al rival en una jugada una mica afortunada abans del descans, i als pocs minuts de represa, Manu aprofitava un rebuig del porter per, des de l’interior de l’àrea, posar el definitiu 0-2 al marcador. Van intentar escurçar distàncies els periquitos de totes les maneres possibles i Disla va disparar pal en els minuts finals, però el marcador no es movia. Els blanc-i-blaus, en un mal moment, estàn a quatre punts del líder.

 

Castellà

Seis de nueve para los chicos de Xbox en una buena semana para aumentar la distancia respecto a la zona de descenso. Kilian ha sido uno de los protagonistas al marcar dos goles, ambos en las victorias del equipo.

El primer duelo, correspondiente a la jornada 15, fue ante el colista de Primera, el Zaragoza. Costó más de la cuenta, pero el RCD eSports acabó llevándose el triunfo por la mínima gracias al solitario gol de Kilian. El buen momento seguiría contra un rival que se encuentra en las primeras plazas del campeonato, la Reala; contra todo pronóstico, los pericos se impusieron al cuadro donostiarra por 0-2 con goles de Kilian y Jesús de Paz. No hubo tanta suerte en el último duelo semanal, en el que cayeron por la mínima ante el Reus en un apasionante derbi catalán. La próxima semana es clave para dejar los puestos calientes definitivamente atrás, puesto que los blanquiazules se enfrentan a rivales directos como el Cadiz, inmediatamente por encima de los espanyolistas pero con los mismos puntos, 19, y el Sporting, con uno más.

Los de xCoprat y Noux, de más a menos

Por el contrario, el conjunto de PS4 pierde la primera plaza a favor de Vendaball al caer en dos encuentros y vencer solo en uno. No empezó bien la semana para los de xCoprat, que a pesar de dominar ante el Nàstic vieron como el cuadro grana se llevó el triunfo gracias a una diana de Emre Mor, que aprovechó un error en la zaga espanyolista para batir por bajo al guardameta blanquiazul.

Regresaron las sonrisas al vestuario perico ante el Reus, puesto que el equipo volvió a la senda del triunfo (0-1) después de tres jornadas sin hacerlo. En un duelo muy igualado y sin apenas oportunidades, el local Monobabu estrelló el balón en el larguero en los primeros minutos de la segunda mitad y, poco después, se le anularía un gol a los blanquiazules por fuera de juego. A falta de cinco minutos para la conclusión del duelo, Rcjavi95 decantó la balanza del lado visitante al culminar una gran jugada colectiva.

Parecía que el RCD eSports volvía a ser el que era, pero nada más lejos de la realidad. En un importante encuentro ante el líder Vendaball, los blanquiazules se vieron superados y cayeron por 0-2. Rexe adelantó al rival en una jugada un tanto afortunada antes del descanso, y a los pocos minutos de reanudación, Manu aprovechaba un rechace del cancerbero para, desde el interior del área, poner el definitivo 0-2. Intentaron acortar distancias los pericos de todas las maneras posibles e incluso Disla disparó a poste en los minutos finales, pero el marcador no se movió. Los blanquiazules, en un mal momento, están a cuatro puntos del líder.

Author: Carlos Fanlo

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *