Slayer_Tris: “El canvi de Philips Hue a GH era necessari, per no dir obligatori. Golden Hawks ens va oferir un projecte molt interessant”

Arrenquem la setmana amb una entrevista d’alçada: Slayer_tris, un dels davanters més coneguts de la VFO a PS4, passa per FDC on parla, sense pèls a la llengua, de tota l’actualitat de Golden Hawks. La seva primera lliga a la competició, el doblet amb la Copa AS de la segona temporada, el transvassament de Philips Hue a GH, el mal moment actual de l’equip i, fins i tot, alguns comentaris polèmics que no deixaran ningú indiferent, son alguns dels temes que es repassen en aquesta entrevista al davanter tarragoní.

Us presentem una de les entrevistes més interessants de la història del web i que ens demostra que tot i ser un dels jugadors més reconeguts a la comunitat per la seva habilitat, el davanter de GH s’ha mostrat predisposat, en tot moment, a respondre les nostres preguntes.

Castellà

Arrancamos la semana con una entrevista de altura: Slayer_tris, uno de los delanteros más conocidos de la VFO en PS4, pasa por FDC donde habla, sin pelos en la lengua, de toda la actualidad de Golden Hawks. Su primera liga en la competición, el doblete con la Copa AS de la segunda temporada, el trasvase de Philips Hue a GH, el mal momento actual del equipo y, incluso, algunos comentarios polémicos que no dejarán a nadie indiferente, son algunos de los temas que repasa esta entrevista al delantero de Tarragona.

Os presentamos una de las entrevistas más interesantes de la historia de la web y que nos demuestra que a pesar de ser uno de los jugadores más reconocidos en la comunidad por su habilidad, el delantero de GH se mostró predispuesto, en todo momento, a responder a nuestras preguntas.

 

Català

Quins van ser els teus inicis a la modalitat? Qui o qué et va iniciar en aquesta modalitat de joc?

Doncs si no recordo malament vaig començar a l’any 2009 a Lealty Soldiers on Trivuliki em va iniciar en aquest món, era un mode de joc totalment diferent al que estava acostumat a jugar…. això de portar un jugador i dependre de la connexió i de l’habilitat dels teus companys era quelcom que m’agradava molt era el més real o el més semblant a ser un jugador de futbol.

Des de llavors, sempre he estat jugant a aquest mode de joc i ja porto uns 9 anys.

El teu usuari, Slayer_tris, s’ha guanyat un cert reconeixement a la comunitat de PS4. Quins creus que han estat els teus moments claus des del teu debut a la modalitat?

Ho tinc molt clar, el meu nom va créixer quan vaig arribar el gener de 2011 a Irriducibile, era un equip molt competitiu i d’una exigència elevadíssima, els seus dos capitans, Sfida i Sephi, ja s’encarregaven que tots estiguéssim a un gran nivell, sinó era el cas, anaves a la banqueta i si en qüestió de dies no tornaves a ser el que eres, anaves al carrer. M’encantava la forma de portar l’equip i la pressió que tenies cada dia que entraves a jugar.

L’altre salt de qualitat va ser quan vaig arribar a Galway Hooker el 26 de desembre de 2015 on sinó recordo malament vam arribar Gery, Sephi, Spoky i jo, en bloc procedents de Eleven Wizards. Allà pràcticament es va guanyar gairebé tot el que es podia guanyar.

Fins ara heu estat els principals protagonistes de la màxima categoria d’VFO a PS4. Com va viure el grup les dues lligues i la Copa AS?

Doncs la primera temporada sí que va ser merescuda. Es van fer les coses molt bé. La segona va ser més demèrit dels equips que estaven per davant nostre que mèrit nostre, la veritat. El més normal és que la hagués guanyat Lenovo, se la mereixien, però en la recta final van començar a perdre punts i suposo que devia haver-hi bastanta pressió i tensió d’estar a punt de guanyar la lliga i aquest tipus de coses fan que al final no juguis com veritablement jugues sempre. En canvi nosaltres en la recta final del campionat no vam fallar i va ser una lliga que no es va celebrar tant ni ens va donar una gran alegria ,la veritat. Estàvem contents si, però no va ser de la manera com nosaltres hauríem volgut

Com vas viure el transvasament Philips – Golden Hawks?

Era un canvi necessari per no dir obligatori. Després de guanyar-ho pràcticament tot, el tracte o la implicació per part de Philips no ens va semblar gens correcta, ja que ells no van saber valorar el que tenien. Això és com a la vida real si algú no et valora ja hi haurà algú altre que sí que ho faci. Llavors vam decidir escoltar ofertes perquè veient el tracte rebut volíem marxar d’allà si o sí.

Llavors Golden Hawks ens va oferir un projecte molt interessant on s’ha de dir que han complert amb molt bona nota, la veritat és que a mi personalment m’han sorprès amb el nivell d’implicació i les ganes que hi posen dia a dia.

 Tot i comptar gairebé amb la mateixa base de l’any passat (tret de les sortides de Jowy, Shogun i Triplakovic), l’equip es troba a una estranya sisena posició. A què creus que es deu aquesta situació?

És molt senzill. Hi ha hagut problemes interns cada dia, la majoria sabíem que sinó aturàvem això no guanyaríem res i que l’equip es trencaria des de dins. No tothom serveix per dirigir ni gestionar un equip i aquí s’han volgut imposar coses que no tenien cap sentit i que la majoria dels seus jugadors no volien, i al final quan s’et posa tothom en contra es creen discussions, els resultats no surten i tothom a la mínima està a la que salta i això és el que ha passat principalment. Menys mal i per sort que a dia d avui està tot solucionat i ha quedat demostrat que al final el temps posa a cadascú en el seu lloc i on es mereix.

Esperaves el paper de X6tence, Villarreal, Sevilla i Llevant? T’ha sorprès la posició del Saragossa?

Tots els equips que estan a dalt és per alguna cosa. Cada equip juga com vol, alguns juguen molt directes, uns altres mes al toc, però al cap i a la fi el resultat és el que mana i si per guanyar tinc que jugar d’una manera que no és la que vull però és eficaç jo sóc el primer en aplaudir a tots els equips que ho fan. Em fa gràcia llegir a gent queixar-se que diuen que aquest equip només juguen a centrar i aquest altre només donen passes en profunditat a l’esquena de la defensa. Per a mi és totalment respectable tot i que no sigui el que mes m’agrada però si és efectiu i els hi funciona i els hi va bé així ho trobo totalment normal que ho facin.

El Saragossa és molt semblant al nostre estil de joc i són amb els que mes m’identifico i els que també m’agraden molt son Lenovo, però el que crec que els hi ha passat es que al final el fet de intentar jugar tant la pilota en aquest FIFA no és el més efectiu per desgràcia. A nosaltres ens passa molt, ens costa la vida marcar i els equips rivals sense fer molta cosa ens marquen fàcil.

Mulla’t. Qui creus que es (o son) el jugador franquícia de GH?

Doncs per mi és molt senzill perquè són els que tinc just al costat dins el camp i en son tres, ens coneixem tots els moviments de l’un i de l’altre i sabem que farà cadascú en cada moment, podem jugar amb els ulls tancats perfectament, ja que la connexió i la complicitat és màxima.

S’ha de remarcar també que al equip tenim grandíssims jugadors, però Joni , Iru i Mario són al cap i a la fi amb els que més connexió tinc i mes combinacions haig de fer dins del camp. És per això que els considero els més importants per a mi. Ells em complementen a mi i jo els complemento a ells i això és una cosa que sabem.

Un propòsit pel final de temporada? I per la propera?

Per aquesta temporada poca cosa a fer hi ha ara mateix, ens queda la Copa Totto que lògicament intentarem guanyar-la, però jo crec que ara ens hem de centrar més en la pròxima temporada que en aquesta.

La temporada vinent amb l’arribada de Falcon i Kurt i la capitania en solitari de Iru serà tot molt més fàcil que aquesta temporada i crec que tornarem a estar en la lluita de tots els títols, tot i que mai se sap. Però la idea i els objectius són aquests

Per acabar, que opines del paper de FDC com a mitjà informatiu en català i castellà sobre els eSports FIFA de Catalunya?

Em sembla perfecte, què millor que tenir una mitjà informatiu i exclusiu de tots els equips d’aquí Catalunya. És una bona manera d’estar informat i saber de tots els clubs que tenim aquí a casa. Sinó fos per la vostra feina no sabria ni de la meitat de conjunts que hi ha, així que seguiu així que esteu fent una molt bona feina.

 

Castellà

El cambio de Philips Hue a GH era necesario, por no decir obligatorio. Golden Hawks nos ofreció un proyecto muy interesante

 

¿Cuáles fueron tus inicios en la modalidad? ¿Quién o qué te inició en esta modalidad de juego?

Empecé en el año 2009 a Lealty Soldiers donde Trivuliki me inició en este mundo, era un modo de juego totalmente diferente a lo que estaba acostumbrado a jugar. Eso de controlar sólo a un jugador y depender de la conexión y de la habilidad de tus compañeros era algo que me gustaba mucho era lo más real o lo más parecido a ser un jugador de fútbol.

Desde entonces, siempre he estado jugando a este modo de juego y ya llevo unos 9 años.

Tu usuario, Slayer_tris, se ha ganado un cierto reconocimiento a la comunidad de PS4. ¿Cuáles crees que han sido tus momentos claves desde tu debut en la modalidad?

Lo tengo muy claro, mi nombre creció cuando llegué en enero de 2011 a Irriducibile, era un equipo muy competitivo y de una exigencia elevadísima, sus dos capitanes, Sfida y Sephi, ya se encargaban de que todos estuviéramos a un gran nivel, sino era el caso, ibas al banquillo y si en cuestión de días no volvías a ser lo que eras, ibas a la calle. Me encantaba la forma de llevar el equipo y la presión que tenías cada día que entrabas a jugar.

El otro salto de calidad fue cuando llegué a Galway Hooker el 26 de diciembre de 2015 donde sino recuerdo mal llegamos Gery, Sephi, Spoky y yo, en bloque, procedentes de Eleven Wizards. Allí prácticamente se ganó casi todo lo que se podía ganar.

Hasta ahora ha sido los principales protagonistas de la máxima categoría de VFO a PS4. ¿Cómo vivió el grupo las dos ligas y la Copa AS?

Pues la primera temporada sí fue merecida, se hicieron las cosas muy bien. La segunda fue más demérito de los equipos que estaban por delante nuestro que mérito nuestro, la verdad. Lo más normal es que la hubiera ganado Lenovo, la merecían, pero en la recta final empezaron a perder puntos y supongo que debía haber bastante presión y tensión de estar a punto de ganar la liga y este tipo de cosas hacen que al final no juegues como verdaderamente juegas siempre. En cambio en la recta final del campeonato no fallamos y fue una liga que no se celebró tanto ni nos dio una gran alegría, la verdad. Estábamos contentos ,sí, pero no fue de la manera como nosotros hubiéramos querido.

¿Cómo viviste el trasvase Philips – Golden Hawks?

Era un cambio necesario por no decir obligatorio. Después de ganarlo prácticamente todo, el trato o la implicación por parte de Philips no nos pareció nada correcta, ya que ellos no supieron valorar lo que tenían. Esto es como la vida real si alguien no te valora ya habrá alguien que sí lo haga. Entonces decidimos escuchar ofertas para que viendo el trato recibido queríamos marchar de allí sí o sí.

Entonces Golden Hawks nos ofreció un proyecto muy interesante donde se ha de decir que han cumplido con muy buena nota, la verdad es que a mí personalmente me han sorprendido con el nivel de implicación y las ganas que ponen día a día .

A pesar de contar casi con la misma base del año pasado (salvo las salidas de Jowy, Shogun y Triplakovic), el equipo se encuentra en una extraña sexta posición. ¿A qué crees que se debe esta situación?

Es muy sencillo. Ha habido problemas internos cada día, la mayoría sabíamos que sino deteníamos esto no ganaríamos nada y que el equipo se rompería desde dentro. No todo el mundo sirve para dirigir ni gestionar un equipo y aquí se han querido imponer cosas que no tenían ningún sentido y que la mayoría de sus jugadores no querían, y al final cuando se te pone todo el mundo en contra se crean discusiones, los resultados no salen y todos a la mínima está en la que salta y eso es lo que ha pasado principalmente. Menos mal y por suerte que a día de hoy está todo solucionado y ha quedado demostrado que al final el tiempo pone a cada uno en su lugar y donde se merece.

¿Esperabas el papel de X6tence, Villarreal, Sevilla y Levante? ¿Te ha sorprendido la posición del Zaragoza?

Todos los equipos que están arriba es por algo. Cada equipo juega como quiere, algunos juegan muy directos, otros más al toque, pero al fin y al cabo el resultado es el que manda y si para ganar tengo que jugar de una manera que no es la que quiero pero es eficaz yo soy el primero en aplaudir a todos los equipos que lo hacen.

Me hace gracia leer a gente quejarse de que dicen que tal equipo sólo juegan a centrar y este otro sólo dan pasos en profundidad a la espalda de la defensa. Para mí es totalmente respetable aunque no sea lo que más me gusta pero si es efectivo y les funciona y les va bien así lo encuentro totalmente normal que lo hagan.

El Zaragoza es muy parecido a nuestro estilo de juego y son con los que más me identifico y los que también me gustan mucho son Lenovo, pero lo que creo que les ha pasado es que al final el hecho de intentar jugar tanto la pelota en este FIFA no es el más efectivo por desgracia. A nosotros nos pasa mucho, nos cuesta la vida marcar y los equipos rivales, sin hacer demasiado, nos marcan fácil.

Mójate. ¿Quién crees que es (o son) el jugador franquicia de GH?

Pues para mí es muy sencillo porque son los que tengo justo al lado en el campo y son tres, nos conocemos todos los movimientos del otro y sabemos que hará cada uno en cada momento, podemos jugar con los ojos cerrados perfectamente, ya que la conexión y la complicidad es máxima.

Hay que destacar también que el equipo tenemos grandísimos jugadores, pero Joni, Iru y Mario son al fin y al cabo con los que más conexión tengo y más combinaciones debo hacer dentro del campo. Es por eso que los considero los más importantes para mí. Ellos me complementan a mí y yo los complemento a ellos y esto es algo que sabemos.

¿Un propósito para el final de temporada? ¿Y para la próxima?

Para esta temporada poco que hacer hay ahora mismo, nos queda la Copa Totto que lógicamente intentaremos ganarla, pero yo creo que ahora hay que centrarse más en la próxima temporada que en esta.

La próxima temporada con la llegada de Falcon y Kurt y la capitanía en solitario de Iru será todo mucho más fácil que esta temporada y creo que volveremos a estar en la lucha de todos los títulos, aunque nunca se sabe. Pero la idea y los objetivos son estos

Por último, ¿qué opinas del papel de FDC como medio informativo en catalán y castellano sobre los eSports FIFA de Cataluña?

Me parece perfecto, qué mejor que tener una medio informativo y exclusivo de todos los equipos de aquí de Cataluña. Es una buena manera de estar informado y saber sobre todos los clubes que tenemos aquí en casa. Si no fuese por vuestro trabajo no sabría ni de la mitad de conjuntos que hay, así que siga así que está haciendo un muy buen trabajo.

Author: Àlex Beltràn

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *