RCDE eSports – Gentlmen: Partidàs de playoff a PS4

Els blanc-i-blaus es veuen les cares amb el seu perseguidor més inmediat a les 23:00 hores. Gentlmen, que va començar molt bé la lliga, lluitarà per poder ser a playoff a final de temporada

La setmana de lliga a VFO es tanca amb un partit d’alt voltatge entre el tercer i el quart classificat de la Segona Divisió de la plataforma de Sony. Els de xCoprat i Noux1900 buscaran tres punts absolutament vitals per afiançar-se a la zona que dona accés als playoff d’ascens a la Primera Divisió. Una victoria davant Gentlmen podría, atesos a altres resultats, col.locar als del RCDE Stadium a la segona posició del campionat domèstic.

A la primera volta, els periquitos es van imposar per 0-2 amb doblet de Lukeku en un partit que van treure endavant amb molt d’ofici. Aquell triomf a domicili, a més, els permet afrontar el compromís d’avui amb el goalaverage a favor. Si bé no poden confiar-se i han de sortir a vèncer a un Gentlmen que ve d’imposar-se al Reus (0-2) i de protagonitzar un espectacular empat davant Vendaball (4-4). Els espanyolistes, per la seva part, arriben al partit després de caure davant Hammers UTD (1-2) i empatar, ahir, amb Heads UP (1-1)

El partit es retransmetrà pel twitch de VfoSpain_ps i els comentaris aniran a càrrec de Juanma Viera i RicelFutbol, casters a la plataforma de PS4

 

Castellà

Los blanquiazules se ven las caras con su perseguidor más inmediato a las 23:00 horas. Gentlmen, que comenzó muy bien la liga, luchará para poder estar en playoff al final de la temporada

La semana de liga en VFO se cierra con un partido de alto voltaje entre el tercer y el cuarto clasificado de la Segunda División de la plataforma de Sony. Los de xCoprat y Noux1900 buscarán tres puntos absolutamente vitales para afianzarse en la zona que da acceso a los playoff de ascenso a la Primera División. Una victoria ante Gentlmen podría, si se dan otros resultados, colocar los del RCDE Stadium en la segunda posición del campeonato doméstico.

En la primera vuelta, los periquitos se impusieron por 0-2 con doblete de Lukeku en un partido que sacaron adelante con mucho oficio. Aquel triunfo a domicilio, además, les permite afrontar el compromiso de hoy con el goalaverage a favor. Si bien no pueden confiarse y deben salir a vencer a un Gentlmen que viene de imponerse al Reus (0-2) y de protagonizar un espectacular empate ante Vendaball (4-4). Los espanyolistas, por su parte, llegan al partido tras caer ante Hammers UTD (1-2) y empatar, ayer, con Heads UP(1-1)

El partido se retransmitirá por la cuenta de Twitch de VfoSpain_ps y los comentarios irán a cargo de Juanma Viera y RicelFutbol, Casters en la plataforma de PS4

 

Author: Alex Beltràn

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *