L’Espanyol guanya i rep una dosi d’optimisme

Els blanc-i-blaus s’imposen al seu rival més immediat i es col·loquen en posicions de play off

El duel entre dos ferms aspirants als play off per pujar a primera divisió, que ha estat comentat pels casters Juanma Viera i RicelFutbol a les 23.00 al canal de Twitch, ha acabat amb un 2-1 favorable als espanyolistes.

A priori havia de ser un partit molt intens, i així ha estat. Tant Gentlmen com l’Espanyol han sortit molt concentrats, però sobretot conscients de que depèn del resultat podien causar un punt d’inflexió en les aspiracions de cada equip.

La primera part ha estat molt igualada. Ha acabat amb empat a un gol. El defensa blanc-i-blau noux1900 ha fet que el seu equip s’avancés en el marcador, però ràpidament l’equip visitant ha respòs gràcies a un inesperat gol en pròpia.

La segona part començava exactament igual que la primera. Els dos equips havien de ser prudents ja que un gol en contra podria sentenciar el partit.

El gol de la victòria dels de xCoprat ha arribat després que una sèrie de rebots arribessin fortuïtament a peus de gabri_412, que aconseguia aquest ansiat gol.

Finalment, l’equip català es situa tercer a la classificació a només un punt tant del segon com del quart. A falta de sis partits, l’Espanyol no pot badar si vol complir el seu objectiu.

 

Castellà

Los blanquiazules se imponen a su rival más inmediato y se colocan en posiciones de play off

El duelo entre dos firmes aspirantes a los play off para subir a primera división, que ha sido comentado por los Casters Juanma Viera y RicelFutbol a las 23.00 en el canal de Twitch, ha acabado con un 2-1 favorable a los españolistas.

A priori debía ser un partido muy intenso, y así ha sido. Tanto Gentlmen como el Espanyol han salido muy concentrados, pero sobre todo conscientes de que dependiendo del resultado podían causar un punto de inflexión en las aspiraciones de cada equipo.

La primera parte ha sido muy igualada. Ha terminado con empate a un gol. El defensa blanquiazul, noux1900 ha hecho que su equipo se adelantara en el marcador, pero rápidamente el equipo visitante ha respondido gracias a un inesperado gol en propia.

La segunda parte comenzaba exactamente igual que la primera. Los dos equipos tenían que ser prudentes ya que un gol en contra podría sentenciar el partido.

El gol de la victoria de los de xCoprat ha llegado después de que una serie de rebotes llegaran fortuitamente a pies de gabri_412, que conseguía este ansiado gol.

Finalmente, el equipo catalán se sitúa tercero en la clasificación a solo un punto, tanto del segundo como del cuarto. A falta de seis partidos, el Espanyol no puede distraerse si quiere cumplir su objetivo.

 

 

Author: Roger Just

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *