Responen a Xbox, a PS4 es mantenen en playoff

El RCD Espanyol eSports segueix mostrant la seva irregularitat

Mentre que a Xbox sembla haver encadenat dues molt bones setmanes, l’equip de PS4 segueix encallat en un moment complicat, tot i que el triomf davant un rival directe com Gentlemen ha de carregar les piles a l’equip de cara a aconseguir el seu objectiu de l’ascens a les últimes jornades.
Molt bona setmana per al RCD Espanyol eSports de la plataforma Xbox, ja que ha sumat set punts de nou possibles i sembla que entra en una bona dinàmica que li fa aixecar el vol. Va començar guanyant per 0-1 a Vanguard amb una solitària diana de Pupen, va empatar sense gols davant el Cadis en un partit en què va regnar la igualtat i va vèncer l’Sporting (2-1) en un duel entre rivals directes per fugir de la zona baixa. elCajun i Kawa ATM van deixar en res la diana de Hernan20. L’equip agafa aire i ja té un bon matalàs pel que fa a la zona baixa de la taula.
Per la seva banda, l’equip de PS4 va anar de menys a més. Després de començar la setmana amb una sorprenent derrota davant Hammers United (1-2) que certificava la seva baixada respecte a la primera volta, els periquitos es van posar les piles i van empatar davant Heads Up (1-1) i, a l’últim duel de la setmana, van derrotar un rival d’entitat com Gentlemen (2-1). L’equip segueix tercer, encara que l’avantatge amb el liderat cada vegada és més gran; el València està vuit punts per sobre. Vendaball, segon, tan sols té un més.
Davant d’Hammers United, la sorpresa va saltar aviat ja que al minut 6 Framajuti va avançar als visitants en aprofitar un rebuig del meta periquito a l’interior de l’àrea petita. Abans de la mitj hora, Drako va augmentar l’avantatge en rematar al fons de la xarxa una passada de la mort després d’una bona jugada col·lectiva. MagioGm ràpidament va escurçar distàncies, i tot i que es va intentar igualar el duel a la segona meitat, el tan desitjat gol de l’empat no va arribar.
Contra Heads Up, Coprat va avançar als blanc i blaus amb un precís cop de cap al cap de pocs minuts de començar la segona meitat, amb el que semblava que l’equip recuperava la confiança perduda. Però a falta de cinc minuts per a la conclusió del duel, Migueel va empatar el partit en culminar una jugada col·lectiva.
En el tercer i últim partit de la setmana a la fi va arribar la victòria. En un partit molt igualat a causa de que es mesuraven dos rivals directes per l’ascens, noux1900 va avançar els blanc i blaus, però un gol en pròpia porta va fer que el marcador s’igualés. A la segona meitat, gabri_142 va decantar la balança per als espanyolistes en una jugada plena de rebots en què el golejador va resultar el més llest de la classe.

Castellà

El RCD Espanyol eSports sigue mostrando su irregularidad. Mientras que en Xbox parece haber encadenado dos muy buenas semanas, el equipo de PS4 sigue varado en un momento complicado, aunque el triunfo frente a un rival directo como Gentlemen ha de cargar las pilas al equipo de cara a lograr su objetivo del ascenso en las últimas jornadas.

Muy buena semana para el RCD Espanyol eSports de la plataforma Xbox, puesto que ha sumado siete puntos de nueve posibles y parece que entra en una buena dinámica que le hace levantar el vuelo. Comenzó ganando por 0-1 a Vanguard con una solitaria diana de Pupen, empató sin goles ante el Cádiz en un encuentro en el que reinó la igualdad y venció al Sporting (2-1) en un duelo entre rivales directos por huir de la zona baja. elCajun y Kawa ATM dejaron en nada la diana de Hernan20. El equipo coge aire y ya tiene un buen colchón respecto a la zona baja de la tabla.

Por su parte, el cuadro de PS4 fue de menos a más. Tras empezar la semana con una sorprendente derrota ante Hammers United (1-2) que certificaba su bajón respecto a la primera vuelta, los pericos se pusieron las pilas y empataron ante Heads Up (1-1) para en el último duelo de la semana derrotar a un rival de entidad como Gentlemen (2-1). El equipo sigue tercero, aunque la ventaja con el liderato cada vez es mayor; el Valencia está ocho puntos por encima. Vendaball, segundo, tan solo tiene uno más.

Frente a Hammers United, la sorpresa saltó pronto puesto que en el minuto 6 Framajuti adelantó a los visitantes al aprovechar un rechace del meta perico en el interior del área pequeña. Antes de la media hora, Drako aumentó la ventaja al rematar al fondo de la red un pase de la muerte tras una buena jugada colectiva. MagioGm rápidamente acortó distancias, y a pesar de que se intentó igualar el duelo en la segunda mitad, el tan deseado gol del empate nunca llegó.

Antes Heads Up, Coprat adelantó a los blanquiazules con un certero cabezazo a los pocos minutos de comenzar la segunda mitad, con lo que parecía que el equipo recuperaba la confianza perdida.  Pero a falta de cinco minutos para la conclusión del duelo, Migueel empató el partido al culminar una jugada colectiva.

En el tercer y último partido de la semana al fin llegó la victoria. En un encuentro muy igualado debido a que se medían dos rivales directos por el ascenso, noux1900 avanzó a los blanquiazules, pero un tanto en propia puerta hizo que el marcador se igualara. En la segunda mitad, gabri_142 decantó la balanza para los espanyolistas en una jugada plagada de rebotes en la que el goleador resultó el más listo de la clase.

Author: Carles Fanlo

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *