El Reus arriba al tram decisiu de la temporada amb objectius diversos

Prometen a PS4, bé a Xbox i perillen a PC

Els reusencs s’han recuperat de la setmana anterior i han firmat un bon 6/9 en punts que els permet escalar fins a la cinquena posició a només quatre punts del playoff. Els de Monobabu demostren que, amb una mica més de sort, haurien estat un equip amb possibilitats d’ascens. Només la derrota davant Gentlemen (0-2) esborrona una setmana per enmarcar

A Xbox segueixen amb el bon rumb de jornades anteriors. L’equip s’ha instal.lat en una bona dinàmica i els resultats ho confirmen. Empat davant Philips Hue (1-1 , victòria davant el Vila-real(1-2) , anterior campió de la lliga sense perdre cap partit i derrota per la mínima davant Lenovo (0-1).

A Pc,poca fortuna. Problemes pels de LeoMadiba en perdre els tres partits de la setmana davant DarkTwisted (0-1), Phantom Star GG (1-0) i Leska Crni (1-4).

Castellà

Prometen en PS4, bien en Xbox y peligran en PC

 

Los reusenses se han recuperado de la semana anterior y han firmado un buen 6/9 en puntos que les permite escalar hasta la quinta posición a sólo cuatro puntos del playoff. Los de Monobabu demuestran que, con un poco más de suerte, habrían sido un equipo con posibilidades de ascenso. Sólo la derrota ante Gentlemen (0-2) empaña una semana para enmarcar.

En Xbox siguen con el buen rumbo de jornadas anteriores. El equipo se ha instalado en una buena dinámica y los resultados lo confirman. Empate ante Philips Hue (1-1), victoria ante el Villarreal (1-2), anterior campeón de la liga sin perder ningún partido y derrota por la mínima ante Lenovo (0-1).

En Pc, poca fortuna. Problemas para los de LeoMadiba al perder los tres partidos de la semana ante DarkTwisted (0-1), Phantom Star GG (1-0) y Lesko Crni (1-4).

Author: Àlex Beltràn

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *