El Nàstic lluita per cada punt al tram final de la temporada

No s’aixequen a PS4. Milloren a les altres plataformes

És la plataforma de Sony on es va viure la pitjor setmana per a els tarragonins. Tres derrotes en tres partits, dos d’elles davant rivals directes com Lugo i UCAM, deixen els de MiguelCheca en una situació complicada, tot i que encara tenen opcions d’acabar la temporada fora del playoff de descens. La setmana vinent tenen un compromís vital davant el Cadis, penúltim classificat, on la victòria ha de ser innegociable.

 

A Xbox, els de Wikimbauer superen la setmana amb nota. Sense cedir cap derrota, els grana empaten davant el tercer classficat (1-1) , s’imposen al seté per 1-2 i empaten davant el Mérida, de la part baixa. Sembla que finalment no passaran problemes per seguir a la Segona Divisió de la plataforma.

 

Per últim, a PC, els de Jordi Malix han merescut molt més en aquestes tres jornades.Victòria per incompareixença del rival davant Huntters per 1-0, res a fer davant Nextlevel, líder destacat de la categoría i rival superior als grana. al tercer partit de la setmana, un empat injust al minut 90 no va deixar sumar els tres punts davant Jugones, rival directe.

 

Castellà

No se levantan a PS4. Mejoran en las otras plataformas

Fue en la plataforma de Sony donde se vivió la peor semana para los tarraconenses. Tres derrotas en tres partidos, dos de ellas ante rivales directos como Lugo y UCAM, dejan a los de MiguelCheca en una situación complicada, aunque todavía tienen opciones de terminar la temporada fuera del playoff de descenso. La próxima semana tienen un compromiso vital ante el Cádiz, penúltimo clasificado, donde la victoria debe ser innegociable.

 

En Xbox, los de Wikimbauer superan la semana con nota. Sin ceder ninguna derrota, los grana empatan ante el tercer clasficado (1-1), se imponen al séptimo por 1-2 y empatan nuevamente ante el Mérida, de la parte baja. Parece que finalmente no pasarán problemas para seguir en la Segunda División de la plataforma.

 

Por último, PC, los de Jordi Malix han merecido mucho más en estas tres jornadas. Victoria por incomparecencia del rival ante Huntters por 1-0, nada que hacer ante Nextlevel, líder destacado de la categoría y rival superior a los grana. En el tercer partido de la semana, un empate injusto en el minuto 90 no dejó sumar los tres puntos ante Jugones, rival directo.

Author: Àlex Beltràn

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *