Setmana important amb tot en joc

Aquesta setmana pot ser decisiva pels equips catalans que militen a les divisions inferiors. Ja sigui per salvar-se del fantasma del descens o per coronar-se com a campions i pujar de categoria, els nostres equips afronten el desafiament majúscul de seguir lluitant fins l’última setmana i continuar aspirant a tot.

 

Pobla

La penúltima setmana de lliga a 3a divisió es presenta trepidant, no apte per a cardíacs. Tota la classificació està ajustadíssima, però especialment la zona baixa on es troba la Pobla; fins a 6 equips a només 3 punts de diferència es disputaran la supervivència a la categoria. La Pobla porta una bona ratxa, dues setmanes sense perdre i sumant 5 punts cada una. Segurament seguir amb aquesta projecció els donaria la salvació, però no cal refiar-se i mirar de guanyar els màxims punts possibles. La jornada de dimecres serà especialment important ja que l’adversari serà R3X Gaming, rival directe en la lluita per no baixar. 

UESA

Setmana clau per a la resolució del campionat de lliga. La UESA encara aquesta setmana sense marge d’error respecte als dos rivals pel títol, Andalucía United i Espectro eSports, o tres si el Xerez CD encadena molt bons resultats i els de davant es dormen una mica. Precisament aquest últim serà el primer rival de dilluns dels quadribarrats, màxima atenció. Després de jugar dimarts contra Besollita FC, dimecres arriba un altre plat fort, partit contra aspirant al títol a qui els catalans han de doblegar per superar a la classificació, l’Andalucía United.

Constantí

3 partits aquesta setmana pel Constantí també. Després de veure truncada la bona ratxa toca tornar a aixecar el cap i finalitzar la lliga amb bones sensacions. Sense pràcticament res en joc ja pels Constantinecs jugaran el dilluns contra Wolf Wounded, dimarts contra l’aspirant al títol Frankotiradores i dimecres contra un rival directe com el UD Llanera DV7.

Altafulla

L’Altafulla es juga les garrofes aquesta setmana. Disputa 3 partits i cap d’ells és contra un dels grans que es disputi el campionat, la ocasió perfecta per sorprendre als seus rivals i sumar valuosos punts. Especialment important serà el primer partit de dilluns, que pot marcar el devanir dels que resten de lliga, serà el partit contra Paketecentro CF on només valdrà la victòria pels catalans. EFM Gaming dimarts i ATM Old School dimecres seran els altres rivals de la setmana.

Santfeliuenc

Dues setmanes d’infart per decidir el campió i tot a l’aire. La bona noticia és que el Santfe depèn d’ell mateix per a fer-se amb el campionat. En les 6 jornades restants ha de jugar contra els altres 4 equips més forts de la lliga. La setmana més tensa començarà dilluns i enfrontarà als blanc-i-blaus contra DV United. Dimarts el rival serà Citizens SPL i finalment dimecres arriba el partidàs contra Alegraia VFO. Quan acabi aquesta jornada veurem quants equips segueixen optant al títol en la setmana final i esperem que el Santfeliuenc segueixi sent-ne un.

Piera

La lliga s’acaba i el Piera esgota les opcions de classificar-se pel play-off d’ascens. Resten 4 partits i 3 d’ells són aquesta setmana, on tocarà fer l’últim esforç. UD Aljarafe dilluns, Todo FIFA dimarts i sobretot LEA Gamers dimecres seran els obstacles que hauran de superar els pierencs si volen seguir somiant amb l’ascens a 6a divisió.

Castellà

Semana importante con todo en juego

Esta semana puede ser decisiva para los equipos catalanes que militan en las divisiones inferiores. Ya sea para salvar-se del fantasma del descenso o para coronarse como campeones y subir de categoría, nuestros equipos encaran el mayúsculo reto de seguir luchando hasta la última semana y aspirar a todo.

 

Pobla

La penúltima semana de liga en 3ª división se presenta trepidante, no apta para cardíacos. Toda la clasificación está ajustadísima, pero especialmente la zona baja donde se encuentra la Pobla; hasta 6 equipos a tan solo 3 puntos de diferencia se disputarán la supervivencia en la categoría. La Pobla lleva una buena racha, puesto que lleva dos semanas sin perder y sumando 5 puntos en cada una. Seguramente siguiendo esta proyección conseguirían la salvación, pero no hay que dejar nada al azar y deben tratar de ganar los máximos puntos posibles. La jornada del miércoles será especialmente importante ya que el adversario será R3X Gaming, rival muy directo en la lucha por no bajar. 

UESA

Semana clave para la resolución del campeonato liguero. La UESA encara esta semana sin margen de error alguno respecto a los dos máximos rivales por el título, Andalucía United y Espectro eSports, o tres si el Xerez CD encadena buenos resultados y los de arriba se duermen. Precisamente este último será el rival del lunes, máxima atención. Después de jugar el martes contra Besollita FC, miércoles llega otro plato fuerte: partido contra el aspirante al título a quien los catalanes deben doblegar para superar en la clasificación, el Andalucía United.

 Constantí

3 partidos esta semana también para el Constantí. Tras ver truncada su buena racha toca volver a levantar la cabeza y finalizar la liga con buenas sensaciones. Con prácticamente nada en juego ya para los constantinenses jugarán el lunes contra Wolf Wounded, el martes contra el aspirante al título Frankotiradores y el miércoles contra un rival directo como el UD Llanera DV.

 Altafulla

El Altafulla se juega la permanencia esta semana. Disputa 3 partidos y ninguno de ellos es contra uno de los grandes equipos que se dispute el campeonato, la ocasión perfecta para sorprender a sus rivales y sumar valiosos puntos. Especialmente importante será el partido del lunes contra Paketecentro CF donde solo valdrá la victoria para los catalanes. EFM Gaming martes y ATM Old School miércoles serán los otros rivales de la semana.

Santfeliuenc

Dos semanas de infarto para decidir al campeón y todavía todo en el aire. La buena noticia es que el Santfe depende de él mismo para hacerse con el campeonato. En las 6 jornadas restantes tienen que jugar contra los otros 4 equipos más fuertes de la liga. La semana más tensa empezará este lunes y enfrentará a los blanquiazules contra DV United. Martes será el turno del Citizens SPL y finalmente miércoles llega el partidazo contra Alegraia VFO. Al finalizar la semana se verá cuantos equipos siguen optando al título y confiamos que el Santfeliuenc será uno de ellos.

 Piera

La liga se acaba y el Piera agota las opciones de clasificarse para el play-off de ascenso. Quedan 4 partidos y 3 de ellos son esta misma semana. Es el momento de hacer un último esfuerzo. UD Aljarafe lunes, Todo FIFA martes y sobretodo LEA Gamers miércoles, serán los obstáculos que deberán superar los pierenses para seguir soñando con el ascenso a 6ª división.

Author: Miquel Martí

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *