El Villarreal C.F eSports, nou club FDC

Ens expandim a la Comunitat Valenciana i exportem el model de Clubs FDC cap al territori veí

El Villarreal C.F eSports i FDC han arribat a un acord per a l’adhesió de la secció dels eSports de l’entitat a la iniciativa de “Clubs FDC” que comportarà un major cobriment de l’actualitat i la informació dels equips d’esports electrònics que el conjunt groguet té a les dues plataformes disponibles de la Lliga VFO, del videojoc FIFA.

 

La cobertura informativa d’FDC anirà des de prèvies i cròniques a entrevistes i reportatges sobre l’actualitat esportiva dels castellonencs, sempre amb el màxim rigor informatiu. Podreu seguir els resultats i tot allò referents a l’equip castellonenc tant al nostre lloc web com a les nostres xarxes. D’altra banda, el mateix club es farà ressó de les actuacions dels seus equips virtuals tant al seu web oficial com a les seves xarxes. Tot el contingut publicat a FDC será en castellà i català. El club castellonenc esdevé el primer en formar part dels clubs de la Comunitat Valenciana.

 

Des de FDC agraïm la predisposició del club i els desitgem sort i éxits.

 

#FemFDC

 

Castellano

El Villarreal CF eSports y FDC han llegado a un acuerdo para la adhesión de la sección de eSports de la entidad a la iniciativa de “Clubes FDC” que conllevará un mayor cubrimiento de la actualidad y la información de los equipos de deportes electrónicos que el conjunto groguet tiene en las dos plataformas disponibles de la Liga VFO, del videojuego FIFA.

 

La cobertura informativa de FDC irá desde previas y crónicas a entrevistas y reportajes sobre la actualidad deportiva de los castellonenses, siempre con el máximo rigor informativo. Se podrán seguir los resultados y todo lo referente al Villarreal C.F eSports tanto en nuestro sitio web como en nuestras redes. Por otra parte, el mismo club se hará eco de las actuaciones de sus equipos virtuales tanto en su web oficial como en sus redes.

Desde FDC agradecemos la predisposición del club y les deseamos suerte y éxitos.

 

Author: Redacció FDC

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *