RCDE eSports – Villarreal C.F eSports: Moltes ocasions, però poca efectivitat (0-0)

L’Espanyol i Villarreal s’han enfrontat en un nou derbi “FDC”

Tant l’equip català com el castellonenc, allunyats del descens i del liderat de la primera divisió de Xbox, havien de disputar el partit al RCDE Stadium virtual amb el precedent d’un resultat de 3-3 a l’anada.

El partit corresponent a la 22a jornada no ha tingut un joc tan vistós ni divertit per l’aficionat com era d’esperar. Ha estat un partit on les defenses i els porters han brillat. Una prova d’això són els MVP aconseguits per cada equip.

El partit es podria resumir en dues ocasions claríssimes que avui no han volgut entrar a la porteria. La primera, ha estat la pilota que el jugador groguet Dybukk7 ha estavellat al pal, just a l’inici de partit. I la segona, en el temps extra, el fort xut del jugador periquito Outbreak Pupen7 que el porter Livoles ha parat fent una gran estirada.

Per tant, el resultat en els dos partits d’aquesta tercera temporada ha acabat en empat, però el d’avui en un empat sense gols, un resultat poc comú en aquesta modalitat.

 

Castellano

El Espanyol y Villarreal se han enfrentado en un nuevo “derby de FDC”

Tanto el equipo catalán como el castellonense, alejados del descenso y del liderato de la primera división de Xbox, tenían que disputar el partido al RCDE Stadium virtual con el precedente de un resultado de 3-3 en la ida.

El partido correspondiente a la 22ª jornada no ha tenido un juego tan vistoso ni divertido para el aficionado como era de esperar. Ha sido un partido donde las defensas y los porteros han brillado. Una prueba de ello son los MVP conseguidos por cada equipo.

El partido se podría resumir en dos ocasiones clarísimas que hoy no han querido entrar en la portería. La primera, ha sido la pelota que el jugador groguet Dybukk7 ha estrellado en el palo, justo al inicio de partido. Y la segunda, en el tiempo extra, el fuerte disparo del jugador perico Outbreak Pupen7 que el portero Livoles ha parado haciendo una gran estirada.

Por lo tanto, el resultado en los dos partidos de esta tercera temporada ha terminado en empate, pero el de hoy en un empate sin goles, un resultado poco común en esta modalidad.

Author: Redacció FDC

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *