Ho tenen a tocar a PS4, no passaran penes a Xbox

El playoff d’ascens depen dels de xCoprat i Noux. A Xbox, temporada de transició

L’equip de PS4 s’avança una posició més després d’una molt bona setmana aconseguint un 6/9. El primer partit d’aquestes noves jornades setmanals va ser amb diferencia el pitjor, un partit lent en el queTempest va aconseguir els 3 punts, després d’un gol de koffu9. Per part de l’equip blanc-i-blau, la millor actuació va ser la de JR-Day que va conseguir el MVP de l’equip.

Dimarts van plantejar molt millor el partit, guanyant 3-0 al UCAM, cuer de la categoría. Al minut 18 és van avançar amb gol de gabri, 20 minuts més tard RCJavi95 va fer el segon  i el mateix Javi va firmar el doblet al 51’ després d’una gran jugada entre Magio i Rodri.

L’últim partit dels de PS4 va acabar en victoria per 1-0 contra el Lugo, els barcelonins van guanyar fàcilment amb gol de Dislayer5. El lateral esquerra Infernuus_01 va ser el MVP del partit.

Per part de Xbox, es mantenen sense gaires problemes. Aquest setmana, un partit guanyat, un empatat i un de perdut. Dilluns va ser  un enfrontament molt emocionant on Lenovo, equip local, es va avançar amb un gol de sort emportant-se un rebot dins l’àrea, però els barcelonins no van baixar el cap i segons abans d’acabar la primera part Kilianeltete va marcar un gran gol de falta. A la segona part l’Espanyol va tenir varies oportunitats, al minut 59’ un penalti en contra del Lenovo, però Kilian amb un tir bó i colocat, va enviar-lo al travasser. 3 minuts més tard Pupen7 va avançar als blanc-i-blaus amb un gol de cap després d’una deixada dintre l’àrea. Minuts més tard, Kilian va firmar el doblet, després d’un gran pase a l’espai de KaWa que va deixar a la defensa sense possibilitats d’atrapar al 19 de l’Espanyol. Ja als últims minuts Lenovo va conseguir fer el 2-3, resultat que es quedaría així, i l’equip de l’RCDE Stadium aconseguiria els 3 punts per anar escalant posicions poc a poc.

El segon partit de la semana va ser el contrari, bastant ensopit i amb les 2 porteries  imbatides. El rival era el Villarreal ,els castellonencs van 5º i estan fent una molt bona campanya. Pel que fa al matx, els blanc-i-blaus han sapigut resoldre’l emportant-se un punt. Es va poder llegar la crònica a FDC.

Dimecres, els de Pupen van tenir un partit més complicat contra els líders. L’Espanyol va aguantar però va ser-hi molt dificil guanyar i més sabent el que es juga Philips a la lliga.

Encara així molt bon paper del RCD Espanyol aquesta semana, tant a PS4 com a Xbox.

 

Castellano

El playoff de ascenso depende de los de xCoprat y Noux. En Xbox, temporada de transición

El equipo de PS4 asciende una posición más tras una muy buena semana consiguiendo un 6/9. El primer partido de estas nuevas jornadas semanales fue con diferencia el peor, un partido lento en el que Tempest conseguió los 3 puntos, tras un gol de koffu9. Por parte del equipo blanquiazul, la mejor actuación fue la de JR-Day que consiguió el MVP del equipo.

El martes el equipo planteó mucho mejor el partido, ganando 3-0 al UCAM, colista de la categoría. En el minuto 18 es avanzaron con gol de gabri, 20 minutos más tarde RCJavi95 hizo el segundo y el mismo Javi firmó el doblete en el 51 ‘tras una gran jugada entre Magio y Rodri.

El último partido de los de PS4 terminó en victoria por 1-0 contra el Lugo, los barceloneses ganaron fácilmente con gol de Dislayer5. El lateral izquierdo Infernuus_01 fue el MVP del partido.

Por parte de Xbox, se mantienen sin muchos problemas. Este semana, un partido ganado, un empatado y uno perdido. El lunes tuvo lugar un enfrentamiento muy emocionante donde Lenovo, equipo local, se adelantó con un gol afortunado llevándose un rebote dentro del área, pero los barceloneses no bajaron la cabeza y segundos antes de terminar la primera parte Kilianeltete marcó un gran gol de falta. En la segunda parte el Espanyol tuvo varias oportunidades, en el minuto 59 un penalti en contra de Lenovo, pero Kilian ,con un tiro bueno y colocado, lo envió al travesaño. 3 minutos más tarde Pupen7 adelantó a los blanquiazules con un gol de cabeza tras una dejada dentro del área. Minutos más tarde, Kilian firmó el doblete, tras un gran pase al espacio de Kawa que dejó a la defensa sin posibilidades de atrapar al 19 del Espanyol. Ya en los últimos minutos Lenovo consiguió hacer el 2-3, resultado que se quedaría así, y el equipo del RCDE Stadium alcanzaría los 3 puntos para ir escalando posiciones poco a poco.
El segundo partido de la semana fue todo lo contrario, con poca sustancia y con las 2 porterías imbatidas. El rival era el Villarreal,  los castellonenses 5º y están haciendo una muy buena campaña. En cuanto al encuentro, los blanquiazules han sabido resolverlo llevándose un punto. Pudisteis leer la crónica el pasado miércoles en FDC.

El miércoles, los de Pupen tuvieron un partido más complicado contra los líderes. El Espanyol aguantó pero estuvo muy difícil ganar y más sabiendo lo que se juega Philips en la liga.

Aún así muy buen papel del RCD Espanyol esta semana, tanto en PS4 como Xbox.

 

 

Author: Dani Carbonell

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *