Sense campions catalans però amb places de play-off

Acaba la lliga amb poca fortuna pels equips catalans en la última setmana a PS4. Pobla baixa de manera cruel a l’última jornada i Altafulla també pot descendir. Cap dels equips que optava al títol es pot fer amb el campionat, però Sant Andreu, Constantí i Santfeliuenc disputaran play-offs per mirar de pujar una categoria.  

UESA

La UESA acaba la lliga sense títol però amb el meritori premi d’una segona posició que comporta el bitllet pel play-off d’ascens.

 Amb la lliga encara en plena disputa el Sant Andreu va perdre pràcticament totes les opcions al campionat el mateix dilluns. Després de perdre amb molt mala sort el seu partit contra Punta Umbria  CF les aspiracions dels catalans varen passar de ser campions de lliga a assegurar-se que jugarien el play-off per mirar d’ascendir de totes maneres. Un solitari gol de penal i la expulsió per vermella directa van condicionar el partit just al minut 45. El partit va finalitzar 1-0 i va suposar un immens gerro d’aigua freda pels quadribarrats.

Dimarts tocava jornada de descans i esperar la punxada del rival per arribar amb opcions matemàtiques al darrer partit de lliga. El Sant Andreu sumava els 3 punts del partit no disputat contra el desqualificat Druidas E-Sports. D’altra banda i tal com s’esperava, l’Espectro eSports es va deixar dos punts contra L’Andalucia United i deixava la lliga i les places de play-off per a decidir en l’última jornada.

Els catalans va ser sorpresos de nou per l’Athletic Reds en la última jornada de lliga. La UESA va perdre 2-1 i les opcions pel títol es van esfumar. Però de poc hagués servit la victòria ja que Espectro eSports va guanyar el seu partit i s’hagués proclamat campió de totes maneres. Subcampionat pels catalans que afrontaran amb ganes un play-off que els pot dur fins a la 4a divisió.

Constantí

Molt merescuda 3a posició per al Constantí que disputarà també promoció d’ascens a 4a divisió.

Agredolç dilluns per les aspiracions del Constantí. L’equip volia seguir sumant de tres en tres i esgotar les opcions d’assaltar als líders del campionat, malauradament tot i marcar-li tres gols a la Deportiva Piloñesa no va ser suficient. Els rivals també van anotar 3 gols i el partit va acabar 3-3 i repartiment de punts. L’objectiu dels catalans ara ja era ben clar: assolir una plaça de play-off d’ascens, que tenint en compte la bona dinàmica de l’equip suposaria moltes opcions de pujar de categoria.

Després d’un nou empat, en aquest cas contra el Xerez DFC eSports amb qui es disputaven directament la tercera plaça de lliga que comporta el bitllet pel play-off d’ascens, el Constantí s’allunyava de les seves aspiracions de pujar de categoria aquesta temporada. El resultat del partit de dimarts va ser 1-1, i garantia tenir una diferència de gols a favor contra Xerez DFC en cas d’empat al final de lliga.

Als catalans només els valia la victòria a l’última jornada si volien ser equip de play-off.  Davant seu Southern Lions que no tenia la més mínima intenció de posar les coses fàcils. L’intens partit va finalitzar amb un ajustat 2-1 a favor del Constantí, que certificava la tercera posició i rubricava una segona volta fantàstica. Confiem que afrontaran el play-off amb la mateixa dinàmica positiva i competiran per ser equip de 4a divisió.

Altafulla

L’Altafulla acaba 12è una lliga on cada setmana ha patit molt en els seus partits. Ara haurà de jugar-se la permanència a 5a divisió.

Amb el play-off de descens garantit l’Altafulla juga per recuperar les sensacions. I que millor que preparar-se per jugar-se la categoria que disputant uns bons partits contra els líders de la divisió? Si són capaços de plantar cara als millors de 5a tindran bones opcions de doblegar als millors de 6a. El rival de dilluns, Ethereal GG era un rival dels durs i l’Altafulla va respondre amb un partit seriós. Els catalans van perdre 2-0 però donant una bona imatge.

Seguint en la mateixa línia del dilluns l’Altafulla jugava de nou contra un dels equips que tenia la lliga en joc. En aquest cas el rival va ser Athans GT i el guió va ser molt semblant al del dia anterior. Els altafullencs planten cara, no aconsegueixen marcar i el rival s’acaba imposant per 0-2 sense massa patiment.

En l’últim partit es va trencar la mala ratxa sense puntuar. Cap dels dos equips es jugava ja res i en un ambient sense cap pressió els altafullencs van aconseguir sumar un punt després d’acabar el partit contra Showtime FC 1-1. Amb una setmana molt competida contra rivals poderosos, però amb pocs punts tanca la lliga l’Altafulla a l’espera de disputar el play-off per quedar-se a 5a o baixar a 6a.

Santfeliuenc

Tot i la complicada setmana final que tenia per davant el Santfeliuenc aconsegueix accedir al play-off d’ascens a 5a. Els catalans no han pogut ser campions però seguiran tenint opcions de pujar de categoria.

La setmana pel Santfeliuenc començava amb el partit més important del que restava de lliga, el duel directe contra VPLegends que podia segur decidir qui s’alçaria campió. Desafortunadament pels interessos dels catalans, l’VPLegends va ser un mur infranquejable, es va mostrar sòlid en defensa i demolidor en atac. El Santfe va perdre 4-1 i abandonava la lluita pel títol per a centrar-se en aconseguir una plaça pel play-off d’ascens.

El Santfeliuenc va tornar al camí de la victòria dimarts contra InTheSky VFO. Els catalans necessitaven urgentment els 3 punts, aconseguits amb una treballada victòria per 2-1, per no perdre la valuosíssima plaça de play-off d’ascens.  El campió ja estava decidit, seria VPLegends, però les 2 places de lligueta d’ascens seguien vives i 3 equips, entre ells el Santfe se les jugarien a la última jornada.

La lliga va arribar a la seva fi després de l’empat a 1 del Santfe contra RBB Supporters. Els dos equips es jugaven les places de play-off i necessitaven els punts. Gràcies al gol de Kekio_09 els blanc-i-blaus van sumar el punt necessari per acabar la lliga en segona posició i deixar a RBB Supporters en 4a posició, fora de les places de lligueta d’ascens. Ara és el moment de disputar un bon play-off que porti al Santfe a 5a divisió.

Piera

El Piera es desinfla en les últimes jornades i acaba en 6a posició després de veure com un parell de rivals els sobrepassaven en la darrera setmana.

Un sol partit dilluns restava al Piera per acabar la lliga. Després del partit contra Ches VFC només quedaria esperar a que es juguessin les dues jornades restants i confiar en que els rivals directes es deixin punts. Tot i el desplegament ofensiu desplegat pel Piera, el Ches VFC va jugar de tu a tu un partit ple de gols que va finalitzar amb empat a 3. Aquest empat va complicar excessivament les opcions dels Pierencs de disputar play-off d’ascens, ja que necessitaven els 3 punts per a tenir més opcions. Igualment els rivals no van perdonar i van sumar molts punts, suficients com per deixar al Piera en una 6a posició que no sembla reflectir de manera justa el bon campionat dels catalans i les opcions fins la darrera setmana que han tingut per estar entre els 3 millors.

 

Castellano

Sin campeones catalanes pero con plazas para play-off

Termina la liga con poca fortuna para los equipos catalanes en la última semana a PS4. La Pobla baja de manera cruel en la última jornada y Altafulla también podría bajar. Ninguno de los equipos que aspiraba al título consigue coronarse, pero Sant Andreu, Constantí i Santfeliuenc disputarán play-offs para tratar de subir una categoría.

 

UESA

LA UESA acaba la liga sin título pero con el meritorio premio de la segunda posición que conlleva el billete para el play-off de ascenso.

Con la liga todavía en plena disputa el Sant Andreu perdió prácticamente todas las opciones al campeonato el mismo lunes. Después de perder con muy mala suerte su partido contra Punta Umbria CF las aspiraciones de los catalanes pasaron de ser campeones de liga a asegurarse que jugarían el play-off para tratar de ascender de todos modos. Un solitario gol de penalti y la expulsión por roja directa condicionaron el partido justo en el minuto 45. El encuentro finalizó 1-0 y supuso un enorme jarro de agua fría para los catalanes.

Martes tocaba jornada de descanso y esperar el pinchazo del rival para llegar con alguna opción matemática a la última jornada. El Sant Andreu sumaba los 3 puntos del partido no disputado contra el descalificado Druidas E-Sports. Por otro lado y tal como se esperaba, Espectro eSports se dejó dos puntos contra el Andalucía United y deja tanto campeón como puestos de play-off en el aire para la última jornada.

Los catalanes fueron sorprendidos de nuevo por Athletic Reds en la última jornada de liga. La UESA perdió 2-1 y las pocas opciones por el título se esfumaron. Aunque de poco hubiera servido la victoria ya que Espectro eSports ganó su partido y se hubiera proclamado campeón de todas formas. Subcampeonato para los catalanes que afrontaran con ganas un play-off que les podría llevar a la 4ª división.

Constantí

Muy merecida 3ª posición para el Constantí que también disputará promoción de ascenso a 4ª división.

Agridulce lunes para las aspiraciones del Constantí. El equipo quería seguir sumando de 3 en 3 y agotar las opciones de asaltar a los líderes de la división, pero desafortunadamente y a pesar de marcar 3 goles a la Deportiva Piloñesa no fue suficiente. Los rivales también anotaron 3 goles y el partido acabó 3-3 con reparto de puntos. El objetivo de los catalanes era ya bien claro: conseguir un sitio en el play-off, que teniendo en cuenta la buena dinámica del equipo supondría una seria posibilidad de ascenso.

Tras un nuevo empate, en este caso contra el Xerez DFC eSports con quien se disputaban directamente la tercera posición de liga que comporta el billete para el play-off de ascenso, el Constantí se alejaba de sus aspiraciones de subir de categoría esta temporada. El resultado final del partido fe de 1-1 garantía tener una diferencia de goles particular favorable contra Xerez DFC en caso de empate al final de la liga.

A los catalanes les valía solo la victoria en la última jornada si querían ser equipo de play-off. Delante suyo Southern Lions que no tenía intención de ponerles las cosas fáciles. El intenso partido finalizó con un ajustado 2-1 a favor del Constantí, que certificaba la tercera posición y rubricaba una segunda vuelta fantástica. Confiamos que afrontaran el play-off con la misma dinámica positiva y competirán para ser equipo de 4ª división.

Altafulla

El Altafulla acaba 12º una liga donde cada semana ha sufrido mucho en sus partidos. Ahora tendrá que jugarse la permanencia en 5ª división.

Con el play-off de descenso garantido el Altafulla juega para recuperar las sensaciones. ¿Y qué mejor que prepararse para jugarse la categoría que disputando buenos partidos contra los líderes de la división? Si son capaces de plantar cara a los mejores de 5ª división tendrán buenas opciones de doblegar a los mejores de 6ª. El rival del lunes, Ethereal GG era uno de los más duros y el Altafulla respondió con un partido muy serio donde perdieron por 2-0 pero dando una buena imagen.

Siguiendo la misma línea del lunes, el Altafulla jugaba de nuevo contra uno de los equipos que tenía la liga en juego. En este caso el rival era Athans GT y el guión fue muy parecido al del día anterior. Los catalanes plantaron cara, pero no consiguieron marcar y el rival se acabaría imponiendo 0-2 sin demasiado sufrimiento.

En el último partido se rompió la mala racha sin puntuar. Ninguno de los dos equipos se jugaba ya nada y en un ambiente sin presión los altafullenses consiguieron sumar un punto después de acabar 1-1 su partido contra Showtime FC. Con una semana muy competida contra rivales poderosos pero pocos puntos, cierra la liga el Altafulla a la espera de disputar el play-off para quedarse en 5ª o bajar a 6ª.

Santfeliuenc

A pesar de la complicada semana final que tenía por delante el Santfeliuenc consigue acceder al play-off de ascenso a 5ª. Los catalanes no han podido ser campeones pero seguirán teniendo opciones de subir de categoría.

La semana del Santfeliuenc comenzaba con el partido más importante de lo que quedaba de liga, el duelo directo contra VPLegends que podía decidir al campeón. Desafortunadamente para los intereses catalanes, el VPLegends fue un muro infranqueable, se mostró sólido en defensa y demoledor en ataque. El Santfe perdió 4-1 y abandonó la lucha por el título para centrarse en conseguir una plaza para el play-off de ascenso.

El Santfeliuenc volvió a la senda de la victoria el martes contra InTheSky VFO. Los catalanes necesitaban urgentemente los 3 puntos, conseguidos con una trabajada victoria por 2-1, para no perder la valiosísima plaza de play-off. El campeón estaba ya decidido, iba a ser VPLegends, pero las 2 siguientes posiciones que dan acceso al play-off aún seguían vivas y en disputa entre 3 equipos, Santfe uno de ellos, que se lo jugarían todo en la última jornada.

La liga llegó a su fin después del empate a 1 entre el Santfe y RBB Supporters. Los dos equipos se jugaban estar o no en los play-off y necesitaban los puntos. Gracias al gol de Kekio_09 los blanquiazules sumaron un punto necesario para acabar la liga en segunda posición y dejar a RBB Supporters en 4ª posición, fuera de las plazas de liguilla de ascenso. Ahora es el momento de disputar un buen play-off que lleve al Santfe a la 5ª división.

Piera

El Piera se deshincha en las últimas jornadas y acaba en 6ª posición después de ver como un par de rivales directos les sobrepasan en la última semana.

Un solo partido el lunes restaba al Piera para cerrar la liga. Después del partido contra Ches VFC solo quedaría esperar a que se jugaran las dos jornadas finales y confiar en que los rivales directos se dejaran puntos por el camino. Pese al despliegue ofensivo del Piera, el Ches VFC jugó el partido de tú a tú un partido lleno de goles que acabó con empate a 3. Este empate complicó excesivamente las opciones pierenses de disputar play-off de ascenso, ya que necesitaban los 3 puntos para tener algo más de margen respecto a los rivales. Igualmente los rivales no perdonaron y sumaron muchos puntos, suficientes como para dejar al Piera en una 6ª posición que no parece reflejar de manera justa el buen campeonato de los catalanes y las opciones hasta la última semana que han tenido para estar entre los 3 mejores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *