Meravellosa bogeria: l’Espanyol de PS4 és de playoff. A Xbox, seguiran a primera

L’Espanyol jugarà la promoció d’ascens a PS4 després d’un final de temporada de bogeria. A Xbox es mantenen sense problemes

La setmana va començar bastant bé pels interessos pericos després d’aconseguir un punt en el partit contra el líder. Amb gols de RCJavi95 i Dislayer5, els blanc-i-blaus van firmar un 2-2 que els mantenía en segona posició.

Dimarts va anar pitjor. Era difícil guanyar ja que el Cadis estava a zones de descens i havía de fer tot el possible per treure punts. El partit va estar bastant igualat, a la primera part el Cadis va dominar més i ,5 minuts més tard de l’inici de la segona meitat, els barcelonins van cometre un penalti que els va penalitzar molt, ja que Ibreno el va enviar fàcilment a un costat per firmar l’un a zero, però l’Espanyol no va baixar el cap i gràcies a un bon gol de RCJavi van saber remontar el partit i endur-se un punt. Remarquem l’actuació de RCJavi marcant per segona vegada consecutiva.

A la nit decisiva a la segona divisió, els de Cornellà necessitaven els 3 punts . El Reus els podía avançar,  pero els de Monobabu van rebre un gol al 92′ que els va deixar sense opcions de play-off. Poc a dir del matx, un empat sense gols purament resultadista.

L’Espanyol té l’oportunitat a les seves mans, depenen d’ells mateixos. L’Eibar será el rival per l’ascens.

A Xbox no passen penes. Els blanc-i-blaus ha complit la feina i han quedat a mitja taula, s’han sapigut mantenir bé a la categoría encara que aquesta setmana no ha estat de les millors.

El primer partit contra el Betis no varen ser massa afortunats, els barcelonins no van poder superar als andalusos, que van guanyar per 3-1. Kilianeltete va ser l’autor del gol de l’Espanyol.

Dimarts va ser molt diferent, el partit va ser contra el AD Ceuta, enfrontament del que no van sortir malament  ja que van sumar un punt per mantenir posició. Els autors dels gols van ser el tres de dalt, el trident format per Borjita8, Kilianeltete i Pupen7.

L’últim partit de la temporada els del RCDE Stadium es van enfrontrar al Fenix eSports, els de Pupen van fer tot el possible per emportar-se els 3 punts pero Fenix va acabar guanyant per 4-3 en un partit molt igualat per part dels dos equips.

 

Castellano

El Espanyol jugará la promoción de ascenso en PS4 en un final de locura. En Xbox, se mantienen sin apuros

La semana comenzaba bastante bien después de sacar un punto en el partido contra el líder. Con goles de RCJavi95 y Dislayer5 los blanquiazules firmaron un 2-2 que los mantenía en segunda posición, mención aparte merece el paradón de Jantxon en el penalti que dispuso el Valencia en los minutos finales.

El martes fue una historia distinta contra un rival necesitado de puntos. El partido estuvo bastante igualado, en la primera parte el Cádiz dominó un poco más y 5 minutos más tarde del comienzo de la segunda parte, los barceloneses cometieron un penalti que les penalizó mucho, ya que ibreno lo envió fácilmente a un lado para firmar el uno a cero, pero el Espanyol no bajó la cabeza y gracias a un buen gol de RCJavi fueron capaces de remontar el partido y llevarse un punto. Remarcamos la actuación de RCJavi marcando por segunda vez consecutiva.

En la noche decisiva para la  segunda división, los de Cornellá necesitaban los 3 puntos. El empate del Nàstic contra el Reus en el 92′ aseguró el playoff para los de Coprat.

El Espanyol lo tiene en sus manos, dependen de ellos mismos. El Éibar será el rival por el ascenso.

En Xbox no han pasado apuros en esta última semana. Los blanquiazules han cumplido el trabajo y han quedado en media tabla, han sabido mantendría bien aunque esta semana no ha sido de las mejores.

El primer partido contra el Betis no estuvieron muy afortunados, los barceloneses no pudieron superar a los andaluces, que ganaron por 3-1, Kilianeltete fue el autor del gol del Espanyol.

El martes fue distinto; el partido contra AD Ceuta fue un empate disputado que deparó un punto para cada equipo. Los autores de los goles fueron el tres de arriba, el tridente formado por Borjita8, Kilianeltete y Pupen7.

El último partido de la temporada los del RCDE Stadium recibieron al Fenix ​eSports, los de Pupen hicieron todo lo posible para llevarse los 3 puntos, pero Fenix ​​acabó llevándose la victoria por 4-3 en un partido muy igualado por parte de ambos conjuntos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *