La UE Sant Andreu eSports tanca el fitxatge de The Fox Arnan

El conegut porter català firma pels andreuencs per a la propera temporada. Els de BeltryHD s’asseguren un fitxatge de garantíes per a la seva porteria

Enmig d’un playoff d’ascens, la UESA anuncia una incorporació de renom per a la seva plantilla. I no serà l’única. Després de tancar Isasievski al mercat d’hivern, els de Sant Andreu confirmen així el segon gran fitxatge de la temporada i aposten, una vegada més, per jugadors de casa.

The Fox Arnan és un conegut porter a la comunitat que a la VFO ha defensat els colors del CD Lugo, SD Eibar i, en aquesta última mitja temporada, el Villarreal CF eSports.

Si voleu conèixer millor al flamant nou fitxatge dels quadribarrats, podeu recuperar aquí l’entrevista que FDC va realitzar-li a principi de temporada.

 

Castellano

El conocido portero catalán firma por andreuenses para la próxima temporada. Los de BeltryHD aseguran un fichaje de garantías para su portería

En medio de un playoff de ascenso, la UESA anuncia una incorporación de renombre para su plantilla. Y no será la única. Tras cerrar a Isasievski en el mercado de invierno, los de Sant Andreu confirman así el segundo gran fichaje de la temporada y apuestan, una vez más, por jugadores de casa.

The Fox Arnan es un conocido portero en la comunidad que en la VFO ha defendido los colores del CD Lugo, SD Eibar y, en esta última media temporada, el Villarreal CF eSports.

Para conocer mejor al flamante nuevo fichaje de los cuadribarrados, puedes recuperar aquí la entrevista que FDC le realizó a principio de temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *