Els possibles rivals de Constantí i Sant Andreu al playoff d’ascens a la Quarta Divisió

El sorteig, que será en breu, pot deparar rivals igualats als conjunts catalans

Tant tarragonins com barcelonins lluitaran els dies 5 i 6 de març per estar a quarta divisió la temporada vinent. Tant els de Sesplu8 com els de BeltryHD han aconseguit la tercera posició a les seves divisions i jugaran contra el segon classificat d’un altre grup de cinquena. No es poden enfrontar entre ells. Si tot va sobre rodes, podriem trobar-nos als dos equips a la quarta divisió en la propera temporada.

Pel que fa al Constantí, els seus possibles rivals son Mambo FC, Andalucia United i Athans GT, mentre que pels del Narcís Sala, Frankotiradores , Mambo FC i Athans son els que es podrien trobar a aquests playoffs d’ascens.

Desitgem tota la sort per ambdós equips i esperem parlar aviat del seu ascens de categoria.

 

Castellano

El sorteo, que será en breve, puede deparar rivales igualados a los conjuntos catalanes

Tanto tarraconenses como barceloneses lucharán los días 5 y 6 de marzo por estar en cuarta división la próxima temporada. Tanto los de Sesplu8 como los de BeltryHD han conseguido la tercera posición en sus divisiones y jugarán contra el segundo clasificado de otro grupo de quinta. No se pueden enfrentar entre ellos. Si todo va sobre ruedas, podríamos encontrarnos en los dos equipos en la cuarta división en la próxima temporada.

En cuanto al Constanti, sus posibles rivales son Mambo FC, Andalucia United y Athans GT, mientras que para los del Narcís Sala, Frankotiradores, Mambo FC y Athans son los conjuntos a los que se podrían enfrentar en estos playoffs de ascenso.

Deseamos suerte a ambos equipos y esperamos hablar pronto de su ascenso de categoría.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *