El nou projecte del Llagostera ha donat fruits, però s’espera una revolució a l’equip la temporada vinent

L’equip gironí, plegat de molts jugadors sense experiència en la competició, ha assolit la salvació i ha quedat a solament sis punts del play off de la sisena divisió H.

Ha estat una temporada irregular pels de fantastico-1. Han estat capaços del millor i del pitjor. Una prova d’això és la derrota contra els últims classificats a la sisena jornada i dos victòries a la divuitena i vintena jornada lliguera contra el primer i segon classificats. Una d’elles contra el club Futbol Lindo, un equip que només es va deixar punts quan va rebre l’equip català al seu camp virtual.

El Llagostera ha tingut noms propis pel que fa a les estadístiques. RobStrong19 ha estat el màxim golejador i assistent de l’equip. Aquest mig centre ofensiu ha aconseguit anotar disset gols i divuit assistències. Per altra banda, SeeRGii20 ha estat el tercer millor porter de la lliga, amb dos porteries a 0 en una lliga on tots els equips han marcat molts gols.

Els llagosterencs, per tant, seguiran una temporada més a la sisena divisió i donaran guerra per complir el seu nou objectiu: aconseguir l’ascens a cinquena divisió.

 

 

Castellano

El nuevo proyecto del Llagostera ha dado frutos, pero se espera una revolución en el equipo la próxima temporada

El equipo gerundense, repleto de muchos jugadores sin experiencia en la competición, ha logrado la salvación y ha quedado a sólo seis puntos del play off de la sexta división H.

Ha sido una temporada irregular para los de fantastico-1. Han sido capaces de lo mejor y de lo peor. Una prueba de ello es la derrota contra los últimos clasificados en la sexta jornada y dos victorias en la decimoctava y vigésima jornada liguera contra primer y segundo clasificados. Una de ellas contra el club Futbol Lindo, un equipo que sólo se dejó puntos cuando recibió al equipo catalán en su campo virtual.

El Llagostera ha tenido nombres propios por lo que hace a las estadísticas. RobStrong19 ha sido el máximo goleador y asistente del equipo. Este medio centro ofensivo ha conseguido anotar diecisiete goles y dieciocho asistencias. Por otra parte, SeeRGii20 ha sido el tercer mejor portero de la liga, con dos porterías a 0 en una liga donde todos los equipos han marcado muchos goles.

Los llagosterenses, por lo tanto, seguirán una temporada más en la sexta división y darán guerra para cumplir su nuevo objetivo: conseguir el ascenso a quinta división.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *