Ho tenen a tocar. Sant Andreu, Constantí i Piera poden posar la cirereta a les seves temporades si aconsegueixen superar les rondes de playoff

Això, però, no será fácil. El proper dilluns, a les 23:00, per a aquests equips es decideix tota una temporada. En principi, el Piera (per sorteig) pujaría directament a Sisena Divisió si venç al seu enfrontament davant VFC Gaming. Sant Andreu i Constanti ho tenen més complicat.

Els andreuencs, tercers classificats a la seva lliga, s’enfronten al segon classificat d’un altre grup de la mateixa divisió, el Mambo FC. Rival conegut i complicat pels de BeltryHD, que si aconsegueixen la victoria es veurien les cares, teóricament, amb la RSD Alcalá eSports per tractar d’assolir l’ascens de categoría.

Pel que fa al Constantí, els de Sesplu8 tenen l’Athans com a rival. Athans és un club d’eSports fundat a Catalunya que tracta de fer-se un lloc al món dels esports virtuals. Després d’una bona temporada dels dos equips, la victoria al partit de dilluns enfrontará a un dels dos a PLG FC per una plaça a la Quarta Divisió.

 

Castellano

Lo tienen muy cerca. Sant Andreu, Constanti y Piera pueden poner la guinda a sus temporadas si consiguen superar las rondas de playoff

Esto, sin embargo, no será fácil. El próximo lunes, a las 23:00, para estos equipos se decide toda una temporada. En principio, el Piera (por sorteo) sube directamente a Sexta División si vence en su enfrentamiento ante VFC Gaming. Sant Andreu y Constanti lo tienen más complicado.
Los andreuencs, terceros clasificados en su liga, se enfrentan al segundo clasificado de otro grupo de la misma división, Mambo FC. Rival conocido y complicado para los de BeltryHD, que si consiguen la victoria se verían las caras, teóricamente, con la RSD Alcalá eSports para tratar de lograr el ascenso de categoría.
En cuanto al Constanti, los de Sesplu8 tienen a Athans como rival. Athans es un club de eSports fundado en Cataluña que trata de hacerse un lugar en el mundo de los deportes virtuales. Después de una buena temporada de los dos equipos, la victoria en el partido del lunes enfrentará a uno de los dos a PLG FC por una plaza en la Cuarta División.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *