Després d’una excel·lent temporada on l’equip ha exhibit un gran joc col·lectiu, el Santfe es queda a les portes del playoff d’ascens per un sol punt en una última setmana de lliga per oblidar

El Santfeliuenc va arrancar com un autèntic tro la seva segona temporada VFO a PS4. Mostrant un joc molt sòlid i sense escletxes ràpidament es va presentar com un dels favorits per endur-se la lliga en grup G de 6a divisió. Quan s’havia disputat un terç de lliga l’equip dominava la classificació amb mà de ferro i contava els seus partits per victòries, fins a 30 punts seguits van arribar a sumar els blanc-i-blaus sense cap pèrdua.

En aquell moment es va produir un punt d’inflexió en la dinàmica de l’equip: la copa Totto lab. La fortuna va voler emparellar al Santfe amb VPLegends, qui s’acabaria convertint en la bèstia negra dels catalans aquesta temporada. Els del Baix Llobregat van caure derrotats de manera clara en els dos partits de l’eliminatòria i van ser eliminats de la competició. Això podria ser anecdòtic, perquè es tractava d’una altre competició, però va servir d’advertència: no estaven sols a la lliga.

Just la setmana vinent es van tornar a veure les cares el Santfeliuenc i VPLegends, aquest cop en lliga. No hi va haver venjança esportiva i l’encontre va acabar en taules en el marcador. No era mal resultat, però suposava començar a no sumar de 3 en 3. Després d’aquella setmana va tornar a ser complicat sumar ple de victòries a les setmanes i un parell d’empats a 3 gols contra equips de la zona més baixa de la taula van impedir que l’equip es distanciés dels seus rivals a la classificació.

L’equip es va reforçar molt bé en el mercat d’hivern, cal destacar sobretot el rendiment del contrastat golejador Kekio_09 que ha marcat en pràcticament tots els partits que ha disputat.  El Santfeliuenc va seguir guanyant la majoria dels partits i va plantar-se a l’última setmana de competició amb serioses opcions a guanyar la lliga i pujar de categoria. El Santfe duia només una derrota en lliga en aquell moment i depenia d’ell mateix matemàticament per assolir l’objectiu, l’únic problema és que 2 dels 3 partits eren contra altres equips que lluitaven pels mateixos objectius: VPLegends i RBB Supporters.

Una nova derrota a mans de VPLegends va allunyar la lliga però les opcions d’aconseguir una plaça de playoff eren encara molt elevades, sobretot després de sumar una nova victòria en la penúltima jornada. El Santfe en tenia prou amb un empat contra RBB Supporters per assegurar-se la segona o tercera posició que els portaria al playoff i futbolísticament el va aconseguir. El partit va acabar amb un empat a 1 que garantia el subcampionat pels catalans tot i que l’altre equip que lluitava per la plaça, Alegraia VFO va donar la campanada i derrotar al ja campió VPLegends.

Desafortunadament la temporada no va acabar així. Mentre l’equip de pezzke, gilinhoJR7 i companyia se les prometia felices i pensava en el playoff que disputaria properament, en els despatxos de VFO es gestava la sentència més cruel. En el darrer partit de lliga que varen empatar i sumar el punt necessari per a garantir el playoff el Santfeliuenc va incórrer alineació indeguda sense ser-ne conscient. El dia següent va veure com constava el partit per perdut juntament amb el punt i que com a conseqüència el seu rival en sumava 3 que els permetien sobrepassar-los en la classificació. Però això no era tot. D’aquesta manera el Santfeliuenc va ser víctima d’una sèrie de desafortunats rebots que el van dur a la 4a posició amb 59 punts, i es va quedar amb la mel als llavis en el temps de descompte i per un sol punt.

Castellano

El desenlace más amargo

Después de una excelente temporada donde el equipo ha exhibido un gran juego colectivo, se queda a las puertas del playoff de ascenso por un solo punto en una última semana de liga para olvidar

El Santfeliuenc arrancó de manera fulgurante su segunda temporada VFO a PS4. Mostrando un juego muy sólido y sin grietas rápidamente se presentó como uno de los favoritos para llevarse la liga en el grupo G de la 6ª división. Cuando se había disputado un tercio de liga el equipo dominaba la clasificación con mano de hierro y contaba sus partidos por victorias, hasta 30 puntos consecutivos sin pérdida llegaron a sumar los blanquiazules.

En ese momento se produjo un punto de inflexión en la dinámica del equipo: la copa Totto lab. La fortuna quiso emparejar al Santfe on VPLegends, quien se acabaría convirtiendo en la bestia negra de los catalanes esta temporada. Los del Baix Llobregat cayeron derrotados de manera clara en los dos partidos de la eliminatoria y fueron eliminados de la competición. Esto podría parecer una anécdota al tratarse de otra competición, pero sirvió como advertencia: no estaban solos en la liga.

Precisamente la semana siguiente se volvieron a ver las caras el Santfeliuenc y VPLegends, esta vez en liga. No se produjo venganza deportiva y el encuentro finalizó con tablas en el marcador. No era mal resultado, pero suponía empezar a no sumar de 3 en 3. Después de aquella semana fue complicado volver a sumar pleno de victorias en una semana y un par de empates a 3 goles contra equipos de la zona más baja de la tabla impidieron que el conjunto catalán ampliara distancias con sus rivales en la clasificación.

El equipo se reforzó muy bien en el mercado de invierno, especialmente destacable el rendimiento del contrastado goleador Kekio_09 que ha marcado en prácticamente todos los partidos que ha disputado. El Santfeliuenc siguió ganando casi todos los partidos y se plantó a la última semana de competición con serias opciones de ganar la liga y subir de categoría. El Santfe llevaba solo una derrota en liga en aquel momento y dependía únicamente de él mismo para conseguir el objetivo. El único problema era que 2 de los 3 partidos eran contra otros equipos que luchaban exactamente por lo mismo: VPLegends y RBB Supporters.

Una nueva derrota a manos de VPLegends alejó la liga pero las opciones de conseguir un billete para el playoff aún eran muy elevadas, sobre todo después de sumar una nueva victoria en la penúltima jornada. Al Santfe le bastaba con un empate contra RBB Supporters para asegurarse la segunda o tercera posición que los llevaría al playoff y hay que decir que futbolísticamente lo consiguieron. El partido acabó con un empate a 1 que garantía el subcampeonato para los catalanes, a pesar que el otro equipo que luchaba por la plaza, Alegraia VFO dio la campanada y derrotó al ya campeón VPLegends.

Desafortunadamente la temporada no acabó ahí mismo. Mientras el equipo de pezzke, gilinhoJR7 y compañía pensaba ya en el playoff que disputarían próximamente, en los despachos de VFO se gestaba la sentencia más cruel. En el último partido de liga que empataron y sacaron un punto necesario para garantir el playoff el Santfeliuenc incurrió en alineación indebida sin ser conscientes de ello. Al día siguiente vieron como el partido constaba como perdido juntamente con el punto y como consecuencia su rival sumaba 3 más que les permitían sobrepasarlos en la clasificación. Pero eso no es todo. Porque de esta forma el Santfeliuenc fue víctima de una serie de desafortunados rebotes que le llevó hasta la 4ª posición con 59 puntos, y se quedó con la miel en los labios en el tiempo de descuento por un solo punto.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *