El Villarreal de PS4 firma la seva millor temporada a primera divisió. A Xbox noten el canvi de jugadors

Després d’aconseguir la novena i la setena plaça en les temporades anteriors, els de leo2307 aconsegueixen la seva millor marca des de que estan a primera divisió, assolint la quarta posició.

Els groguets no s’han rendit i optaven al liderat fins a l’última setmana. Gran salt de l’equip castellonenc en aquesta plataforma.

En general, ha estat una bona temporada de tot l’equip. Pel que fa als èxits individuals, hi ha dos jugadors de l’equip groguet que han destacat en la competició. Hufego, el davanter centre, ha estat el jugador que ha aconseguit més MVP i el tercer màxim golejador de la categoria. Un altre jugador del Villarreal que s’ha colat entre els millors en la seva posició ha estat mikelthekid2152. Amb onze porteries imbatudes, ha estat el segon millor porter de la categoria.

Pel que fa a la plataforma de Microsoft,  s’ha patit una baixada en posicions respecte a les temporades passades

No ha estat una bona temporada del Villarreal si ho comparem amb temporades anteriors. Tot feia pensar que aquesta temporada l’equip castellonenc tornaria a lluitar pel liderat. Mirant els finals de temporada passats es pot veure com el Villarreal ha quedat en les posicions més altes de la classificació. Exactament en la segona temporada van aconseguir el liderat sense cap derrota.

Els de El Joker 9 no han fet una gran temporada. Tot i això, quedar a la sisena posició en la millor divisió possible, no és gens fàcil.

Ni l’equip castellonenc ni cap dels seus jugadors apareixen al top d’estadístiques.

Per tot això, l’equip s’està reforçant per tal que ,al final de la temporada vinent, es parli d’una temporada amb més èxits.

 

Castellano

El Villarreal de PS4 firma su mejor temporada en primera división. En Xbox notan el cambio de plantilla

Después de conseguir la novena y la séptima plaza en las temporadas anteriores, los de leo2307 consiguen su mejor marca desde que están en primera división, quedando en la cuarta posición.

Los groguets no se rindieron y optaban al liderato hasta la última semana. Gran salto del equipo groguet en esta plataforma.

En general, ha sido una buena temporada de todo el equipo. En cuanto a los logros individuales, hay dos jugadores del equipo castellonense que han destacado en la competición. Hufego, el delantero centro, ha sido el jugador que ha conseguido más MVP y el tercer máximo goleador de la categoría. Otro jugador del Villarreal que se ha colado entre los mejores en su posición ha sido mikelthekid2152. Con once porterías imbatidas, ha sido el segundo mejor portero de la categoría.

El Villarreal de Xbox ha sufrido una bajada en posiciones respecto a las temporadas pasadas.

No ha sido una buena temporada del Villarreal si lo comparamos con temporadas anteriores. Todo hacía pensar que esta temporada el equipo castellonense volvería a luchar por el liderato. Mirando los finales de temporada pasados ​​se puede ver como el Villarreal ha quedado en las posiciones más altas de la clasificación. Exactamente en la segunda temporada lograron el liderato sin ninguna derrota.

Los de El Joker 9 no han hecho una gran temporada. Sin embargo, quedar en la sexta posición en la mejor división posible, no es nada fácil.

Ni el equipo castellonense ni sus jugadores aparecen en el top de estadísticas.

Por todo esto, el equipo se está reforzando para que al final de la próxima temporada, se hable de una temporada con más éxitos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *