El nostre lloc web crea, de la má de professionals del sector, un club d’eSports per a competir a les diferents disciplines dels esports virtuals

Ens honora presentar un dels projectes que més il·lusió fa a tot l’equip del web: la creació de Divinus eSports, club creat i patrocinat per FDC i altres empreses amb la missió de fer-se un lloc al panorama d’esports virtuals català i espanyol amb un projecte ambiciós i amb l’objectiu de reinventar els clubs d’eSports. Amb un fort recolzament periodístic, l’equip tindrà secció pròpia a FDC, web pròpia i també xarxes socials independents (@eSportsDivinus). Actualment, l’equip cerca jugadors dels seguents jocs: FIFA (1v1 i 11v11), Clash Royale, Rocket League, Call of Duty i League of Legends.

L’escut, per el moment, és provisional.

Quines squads cerca eSports Divinus?

A continuació us expliquem amb més detall els equips que formarien, per el moment, els diferents equips a les disciplines escollides per a competir

FIFA, cerquem dos jugadors de 1v1 per representar-nos als principals torneigs de l’estat, tant digitals com presencials. Pel que fa a VFO, apostem per un equip català no oficial que pugui portar el nostre nom a canvi d’incentius (aparèixer al web, tenir cobertura informativa i participar a esdeveniments d’FDC).

Clash Royale, ja está en marxa la creació d’un clan català amb aspiracions i alta puntuació de copes. El requisit d’ingrés, per el moment, és de 4000 copes, però es poden fer excepcions.

Rocket League cerquem jugadors per a competir a la ESL i a altres lligues on ja tenim plaça pactada

Call of Duty League of Legends, tot i que ens ho prenem per el moment com quelcom més secundari, pero acceptem propostes d’Squads que vulguin formar part del projecte.

Per a sol.licitar l’ingrès al club, cal enviar un missatge privat al compte d’FDC (@FDCatala) o vía web, a l’apartat contacte (o directament a futdigicat@gmail.com). També podeu posar-vos en contacte amb qualsevol de nosaltres via Twitter.

 

Escut de Divinus eSports (no definitiu)

 

Castellano

Nuestro sitio web crea, de la mano de profesionales del sector, un club de eSports para competir en las diferentes disciplinas de los deportes virtuales

Nos honra presentar uno de los proyectos que más ilusión hace a todo el equipo de la web: la creación de Divinus eSports, club creado y patrocinado por FDC y otras empresas con la misión de hacerse un hueco en el panorama de deportes virtuales catalán y español con un proyecto ambicioso y con el objetivo de reinventar los clubes de deportes. Con un fuerte apoyo periodístico, el equipo tendrá sección propia en FDC, web propia y también redes sociales independientes (@eSportsDivinus). Actualmente, el equipo busca jugadores de los siguientes juegos: FIFA (1v1 y 11v11), Clash Royale, Rocket League, Call of Duty y League of Legends.

El escudo, por el momento, es provisional.

Qué squads busca eSports Divinus?

A continuación os explicamos con más detalle los equipos que formarían, por el momento, los diferentes equipos en las disciplinas escogidas para competir

En FIFA, buscamos dos jugadores de 1v1 para representar a los principales torneos del estado, tanto digitales como presenciales. En cuanto a VFO, apostamos por un equipo catalán no oficial que pueda llevar nuestro nombre a cambio de incentivos (aparecer en la web, tener cobertura informativa y participar en eventos de FDC).

En Clash Royale, ya está en marcha la creación de un clan catalán con aspiraciones y alta puntuación de copas. El requisito de ingreso, por el momento, es de 4000 copas, pero se pueden hacer excepciones.

En Rocket League buscamos jugadores para competir en la ESL y en otras ligas donde ya tenemos plaza pactada

En Call of Duty y League of Legends, aunque nos lo tomamos por el momento como algo más secundario, pero aceptamos propuestas de Squads que quieran formar parte del proyecto.

Para solicitar el ingreso al club, hay que enviar un mensaje privado a la cuenta de FDC (@FDCatala) o vía web, en el apartado contacto. También puede ponerse en contacto con cualquiera de nosotros vía Twitter.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *