Tot i els alts i baixos durant la temporada, les sensacions a les tres plataformes son positives. A PC, recordem, tanquen la temporada amb aconseguint la Copa Totto Lab

Els de Monobabu acaben la temporada amb un regust bastant amarg després de deixar-se dos punts al últim partit de la temporada, que els podíen haver portat al play-off d’ascens. Els reusencs no van començar gaire bé la temporada, però van saber remontar posicions i han acabat amb els últims set partits invictes.

Alguns jugadors del Reus han acabat amb marques individuals destacades: ViDi1994 ha estat el segon màxim golejador i MVP de la divisió i Angel Castillo tercer millor porter de la categoría.

A Xbox els de Thundar2k5 han assolit lloc a mitja taula, que els fa setè millor equip d’Espanya en plataforma Xbox. Els reusencs han firmat una bona temporada conseguint 11 partits guanyats 5 empatats i 11 perduts, quedant a 9 punts del pódium de la classificació. Destaquem que els de Reus han conseguit la ser el segon equip més golejador de la lliga.

A PC compleixen i eviten zones de descens. Però el més destacable, sens dubte, és que els de LeoMadiba finalitzen una bona temporada enduent-se la Copa Totto Lab

després de pasar literalment per sobre del Xerez CD eSports per 5-0.

Tot i que la primera volta dels roig-i-negres va ser certament dolenta, amb una ratxa de només 3 punts en 8 partits, a la segona van sortir del pou i varen aconseguir un 3/3 en l’ultima setmana que els va donar la salvació.

Els tres equips del Reus ara tenen gairebé un mes per millorar les seves plantilles ,si ho creuen necessari, i preparar-se per a la nova temporada, que comença el 9 d’abril.

 

Bona temporada del Reus a nivell general. Llàstima el final de campanya a la Segona Divisió de PS4

 

 

 

Castellano

A pesar de los altibajos durante la temporada, las sensaciones en las tres plataformas son positivas.  En PC, recordemos, cierran la temporada con la consecución de la Copa Totto Lab

Los de Monobabu acaban la temporada con un sabor bastante amargo tras dejarse dos puntos en el último partido de la temporada. Estos dos puntos les habrían llevado al play-off de ascenso. Los reusenses no empezaron muy bien la temporada, pero supieron remontar posiciones y han terminado con los últimos siete partidos invictos.

Algunos jugadores del Reus han acabado con marcas individuales destacadas: Vidi1994 ha sido el segundo máximo goleador y MVP de la división y Angel Castillo tercer mejor guardamenta de la categoría.

En Xbox, los de Thundar2k5 han finalizado en media tabla. Esto les coloca como séptimo mejor equipo de España en plataforma Xbox. Los reusenses han firmado una buena temporada consiguiendo 11 partidos ganados 5 empatados y 11 perdidos, quedando a 9 puntos del pódium de la clasificación. Destacamos que los de Reus han conseguido ser el segundo equipo más goleador de la liga.

En PC cumplen y evitan las posiciones de descenso. Pero lo más destacable, sin duda, es que los de LeoMadiba finalizan una buena temporada llevándose la Copa Totto Lab después de pasar literalmente por encima del Xerez CD eSports por 5-0.

Aunque la primera vuelta de los rojinegros fue ciertamente mala, con una racha de sólo 3 puntos en 8 partidos, en la segunda salieron del pozo y consiguieron un 3/3 en la última semana que les ha dado la salvación.

Los tres equipos del Reus tienen ahora casi un mes para mejorar sus plantillas, si lo creen necesario, y prepararse para la nueva temporada, que comienza el 9 de abril.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *