L’equip tarragoní ha quedat a la penúltima posició a la que ha estat la divisió més igualada de la competició

La Pobla, antigament Springboks, ha estat un equip que ha estat a la tercera divisió en aquestes tres primeres temporades, però mai s’apropat a les posicions més altes de la classificació. En la primera temporada van quedar onzens i en la segona setens. Malauradament pels interessos de l’equip català, en aquesta última han quedat en una posició de descens directe, els tretzens.

Com ja s’ha dit anteriorment, la tercera divisió ha estat la més igualada i emocionant fins l’últim moment. Tant a la part alta com a la baixa de la classificació, el gol average ha privat alguns equips d’aconseguir el seu objectiu. Aquest és el cas dels de jbc1955 i Besieger13. Per culpa d’aquest gol average tan traïdor, han estat l’únic equip de quatre que amb 30 punts ha quedat fora de qualsevol opció a salvar-se.

Tot i estar des del 24 de gener fins el 13 de febrer sense conèixer la derrota, l’últim partit perdut contra un rival directe com HcDestroyers, els va sentenciar.

Tot i això, la Pobla ha estat capaç de guanyar els líders i ser el cinquè equip més golejador de la lliga.

 

 

 

Castellano

La Pobla no puede evitar el descenso y cae a la cuarta división

El equipo tarraconense ha quedado en la penúltima posición en la que ha sido la división más igualada de la competición

La Pobla, antiguamente Springboks, ha sido un equipo que ha estado en la tercera división en estas tres primeras temporadas, pero nunca ha estado cerca de las posiciones más altas de la clasificación. En la primera temporada quedaron undécimos y en la segunda séptimos. Desgraciadamente para los intereses del equipo catalán, en esta última han quedado en una posición de descenso directo, los decimoterceros.

Como ya se ha dicho anteriormente, la tercera división ha sido la más igualada y emocionante hasta el último momento. Tanto en la parte alta como en la baja de la clasificación, el gol average ha privado algunos equipos de conseguir su objetivo. Este es el caso de los de jbc1955 y Besieger13. Por culpa de este gol average tan traidor, han sido el único equipo de cuatro que con 30 puntos ha quedado fuera de cualquier opción a salvarse.

A pesar de estar desde el 24 de enero hasta el 13 de febrero sin conocer la derrota, el último partido perdido contra un rival directo como HcDestroyers, los sentenció.

Sin embargo, La Pobla ha sido capaz de ganar a los líderes y ser el quinto equipo más goleador de la liga.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *