L’Eibar i l’Espanyol es juguen a cara o creu ser equip de primera divisió la propera temporada

Els partits d’eliminatòria entre el penúltim classificat de primera divisió i el segon classificat de segona es disputaran avui, dilluns dia 5 de març.

Els de xCoprat arriben a aquest partit després de tres empats consecutius a la lliga, però amb una bona dosi de moral per encarar aquest doble partit que decidirà el futur de l’equip blanc-i-blau.

Davant, però, tenen un gran rival com és l’Eibar. El conjunt basc, amb gambito1000 al capdamunt, només han guanyat tres partits en total a la lliga. No ha estat una bona temporada per ells. Malgrat tot, avui tenen una gran oportunitat per salvar aquesta temporada si guanyen l’eliminatòria.

Com en tots els partits, tant la tècnica com la tàctica tindran molt a veure en el transcurs del partit. No obstant, els nervis jugaran un paper clau. L’equip que els sàpiga gestionar millor, davant d’un nivell semblant entre els dos conjunts, tindrà l’eliminatòria encarrilada.

 

Castellano

Duelo entre vascos y catalanes en el play off de primera división

El Eibar y el Espanyol se juegan a cara o cruz ser equipo de primera división la próxima temporada

Los partidos de eliminatoria entre el penúltimo clasificado de primera división y el segundo clasificado de segunda se disputarán hoy, lunes día 5 de marzo.

Los de xCoprat llegan a este partido después de tres empates consecutivos en la liga, pero con una buena dosis de moral para encarar este doble partido que decidirá el futuro del equipo blanquiazul.

Sin embargo, enfrente tienen un gran rival como es el Eibar. El conjunto vasco, con gambito1000 en la cabeza, sólo han ganado tres partidos en total en la liga. No ha sido una buena temporada para ellos. A pesar de todo, hoy tienen una gran oportunidad para salvar esta temporada si ganan la eliminatoria.

Como en todos los partidos, tanto la técnica como la táctica tendrán mucho que ver en el transcurso del partido. No obstante, los nervios jugarán un papel clave. El equipo que los sepa gestionar mejor, ante un nivel similar entre los dos conjuntos, tendrá la eliminatoria encarrilada.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *