Monobabu escriu sobre tot el que s’aveïna a les properes dates: “VFO: nova temporada, nous reptes”

El capità del CF Reus eSports ha volgut col.laborar al nostre projecte aportant la seva opinió sobre com es presenta la nova temporada d’VFO, que començarà en ja poques setmanes

Per una major difussió, aquest article està publicat tant en català com en castellà

 

 

 (Publicat originalment el 15 de setembre de 2017)

 

 

 La temporada podría començar en breus. Per això, avui recuperem el gran article que ens va escriure Monobabu a l’inici del projecte d’FDC, quan, teòricament, mancaven pocs dies per al començament de temporada, allà pels finals de setembre. 

“Ens trobem actualment a la recta final del FIFA 2017, els equips estan perfilant les seves plantilles per afrontar amb garanties el imminent FIFA 2018, proves, anuncis, els capitans i ajudants contacten amb els candidats i omplen els dies d’entrenament amb els aspirants, tot plegat es una feina dura i bruta, però totalment necessària, des de aquí un reconeixement a tots els “colegues” que inverteixen hores i hores.

Mentre els capitans anem enfeinats, la VFO, a la seva sala de maquines, no para de treballar per que tot funcioni a la perfecció, calendaris, competicions, equips, jugadors, normes, casters, connexió amb altres noves federacions internacionals de VFO i un llarg etc…La feina d’ells es imprescindible perquè tots nosaltres puguem fer després la nostra, així que també un gran reconeixement per el equip humà de la VFO, Marc, David, Sergio, Andújar, Glòria, Eduardo, Eastor, etc

Cada cop també trobem que hi han mes medis informatius que cobreixen tota la actualitat de la competició, a nivell català, espanyol i estranger, per mi una feina necessària en tot aquest engranatge i digne d’admirar, gràcies a tots ells

També ens trobem als jugadors, aquells fidels i lleials, que continuen amb el projecte, amb el seu equip i que desitgen que aquesta sigui la temporada del seu club, per altre banda els que proven nou destí, carregats d’il·lusió i esperançats de tenir tot allò que els hi falta i ,com no, ens trobem a una espècie que tots coneixem com els trota, que cada mig mercat canvien de club, uns per el seu caràcter que xoca amb un col·lectiu i encara no se’n adonen que son ells i no la resta els que no encaixen, altres que col·leccionen club i samarretes pensant que obtindran un premi per això, altres perquè no saben aguantar dos partits a la banqueta i es creuen Maradona..

Tots plegats fem d’aquesta comunitat una gran i unida, i posem moltes i moltes hores, ganes, il·lusió, converses, partits, entrenaments, xarrades i renunciem a altres coses de la vida quotidiana, però en el fons necessitem la nostre dosis diària de futbol virtual i amb la VFO ho aconseguim.

Així que jugadors, clubs, informatius, casters, VFO…. anem tots a una i posem ganes perquè aquest FIFA 2018 sigui un èxit per tots.”

Gràcies a tots i molta sort!

 

Monobabu

Capità del CF Reus eSports

 

CASTELLANO

La temporada podría comenzar en breves. Por ello, hoy recuperamos el gran artículo que nos escribió Monobabu al inicio del proyecto de FDC, cuando, teóricamente, faltaban pocos días para el comienzo de temporada, allá por los finales de septiembre.

“Nos encontramos actualmente en la recta final del FIFA 2017, los equipos están perfilando sus plantillas para afrontar con garantías el inminente FIFA 2018: pruebas, anuncios, los capitanes y ayudantes contactan con los candidatos y llenan los días de entrenamiento con los aspirantes, todo ello es un trabajo duro y sucio, pero totalmente necesario. Desde aquí un reconocimiento a todos los “colegas” que invierten horas y horas.

A su vez, los capitanes vamos con el agua al cuello, la VFO , desde su sala de máquinas, no para de trabajar por que todo funcione a la perfección. Calendarios, competiciones, equipos, jugadores, normas, casters, conexión con otras nuevas federaciones internacionales de VFO y un largo etc…


El trabajo de ellos se antoja imprescindible para que todos nosotros podamos hacer después el nuestro, así que también querría felicitar a todo el equipo humano de la VFO, Marc, David, Sergio, Andújar, Gloria, Eduardo, Eastor, etc…

Por otro lado, también vamos viendo como hay cada vez más medios informativos que cubren toda la actualidad de la competición, tanto a nivel catalán como español y extranjero. En mi opinión, una labor necesaria en todo este engranaje y digno de admirar. ¡gracias a todos ellos!

También nos encontramos a los jugadores,  destacando aquellos fieles y leales, que continúan con el proyecto, con su equipo y que desean que esta sea la temporada de su club. Por otra parte, están aquellos que prueban nuevo destino, cargados de ilusión y esperanzados de tener todo aquello que se les ha fallado en otros lugares y, como no, nos encontramos a una especie que todos conocemos como los trota, que cada medio mercado cambian de club; unos por su carácter que choca con un colectivo y todavía no se dan cuenta que son ellos, y no el resto, los que no encajan. Hay otros que coleccionan clubes y camisetas pensando que obtendrán algún tipo de premio por ello, otros que no saben aguantar dos partidos en la banca y se creen ‘Maradonas’ digitales.

Todos juntos formamos parte de esta comunidad ,grande y unida, y dedicamos muchas y muchas horas, ganas, ilusión, charlas, partidos, entrenamientos y renunciamos a otras cosas de la vida cotidiana, pero en el fondo necesitamos nuestra dosis diaria de fútbol virtual y con VFO todo esto es posible.

Así que jugadores, clubes, medios informativos, casters, VFO…. ¡vamos todos a una y pongamos ganas para que este FIFA 2018 sea un éxito rotundo para todos!”

Gracias a todos y mucha suerte!

Monobabu
Capitán del CF Reus Deportiu eSports

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *