Els quadribarrats perden per un global de 7-2 en una eliminatòria plegada d’ocasions

L’eliminatòria que enfrontava el tercer del grup D i el segon del grup C es va resoldre per la gran efectivitat de cara a porta que van tenir aquests últims, el Mambo FC.

Tot i aquest resultat en contra tan voluminós, els de BeltryHD van crear més ocasions que els seu rival i no van merèixer un càstig tan dur.

El 5-0 del primer partit va minvar molt la moral de l’equip català, tot i que en aquest videojoc mai has de donar res per perdut. Des dels inicis del club a la VFO, aquest ha estat el partit on més gols han encaixat.

El segon partit, en canvi, el Sant Andreu va estar una mica més encertat. Tot i que el resultat va acabar amb empat a dos, els catalans van tancar als seus rivals al seu camp i van dominar el partit.

Finalment, el somni de l’ascens no s’ha complert pels quadribarrats. A la pròxima temporada segur que tindran una nova oportunitat per treure’s aquesta espina clavada.

 

Castellano

El Sant Andreu no pasa la eliminatoria y seguirá a quinta división una temporada más

Los cuadribarrados pierden por un global de 7-2 en una eliminatoria plagada de ocasiones

La eliminatoria que enfrentaba el tercero del grupo D y el segundo del grupo C se resolvió por la gran efectividad de cara a puerta que tuvieron estos últimos, Mambo FC.

A pesar de este resultado en contra tan abultado, los de BeltryHD, crearon más ocasiones que su rival y no merecieron un castigo tan duro.

El 5-0 del primer partido mermó mucho la moral del equipo catalán, aunque en este videojuego nunca debes dar nada por perdido. Desde los inicios del club en la VFO, este ha sido el partido donde más goles han encajado.

El segundo partido, en cambio, el Sant Andreu estuvo un poco más acertado. Aunque el resultado acabó con empate a dos, los catalanes cerraron a sus rivales en su campo y dominaron el partido.

Finalmente, el sueño del ascenso no se ha cumplido paralos cuadribarrados. En la próxima temporada seguro que tendrán una nueva oportunidad para sacarse esta espina clavada.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *