L’equip tarragoní només ha necessitat dos partits per ascendir de categoria

El Constantí va acabar tercer del grup B de cinquena divisió. Estadísticament, els jugadors clau que van ajudar a que l’equip de Sesplu8 aconseguís aquesta posició en lliga van ser: adriantxo11, el màxim golejador de l’equip i de la lliga, i Mariettylondon, el màxim assistent de l’equip català.

No va ser un camí de roses arribar fins on van arribar. Els tarragonins van aconseguir apropar-se a la zona noble de la classificació gràcies a no conèixer la derrota en els últims set partits que van disputar, i guanyant rivals directes com Xerez DFC o Frankotiradores.

El dimarts 6 de març jugaven la primera eliminatòria contra Athans GT. Un 1-0 favorable i un empat a un gol, decidien l’eliminatòria a favor dels catalans.

La segona eliminatòria s’havia de jugar el dia següent, el 7 de març. Per fortuna pel Constantí, l’equip amb qui havien de jugar havia estat desqualificat de la competició. Per tant, els tarragonins es proclamaven nou equip de quarta divisió.

 

 

Castellano

El Constantí supera el play off y se convierte en nuevo equipo de cuarta división

El equipo tarraconense sólo ha necesitado dos partidos para ascender de categoría

El Constantí terminó tercero del grupo B de quinta división. Estadísticamente, los jugadores clave que ayudaron a que el equipo de Sesplu8 lograra esta posición en liga fueron: adriantxo11, el máximo goleador del equipo y de la liga, y Mariettylondon, el máximo asistente del equipo catalán.

No fue un camino de rosas llegar hasta donde llegaron. Los tarraconenses lograron acercarse a la zona noble de la clasificación gracias a no conocer la derrota en los últimos siete partidos que disputaron, y ganando rivales directos como Xerez DFC o Frankotiradores.

El martes 6 de marzo jugaban la primera eliminatoria contra Athans GT. Un 1-0 favorable y un empate a uno, decidían la eliminatoria a favor de los catalanes.

La segunda eliminatoria se tenía que jugar el día siguiente, el 7 de marzo. Por fortuna por el Constantí, el equipo con el que tenían que jugar había sido descalificado de la competición. Por lo tanto, los tarraconenses se proclamaban nuevo equipo de cuarta división.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *