Després d’una temporada marcada per la irregularitat i la mala sort de l’equip, el Nàstic eSports va certificar el descens a la Tercera Divisió de la VFO en perdre els Playoff front Power of Eleven.

L’equip de MiguelCheca no va poder superar a un equip molt sòlid en defensa y molt ràpid a la contra. De fet, Power of Eleven era un dels equips més regulars des del començament de la temporada a Tercera.

El partit d’anada va acabar amb un empat a 2 que feia preveure una tornada d’autèntica bogeria, tensió i nervis.

Finalment, la superioritat de l’equip de tercera es va imposar a la tornada per 1-3 i van pujar a la Segona Divisió de VFO, condemnant al Nàstic al descens a la Tercera Divisió.

La temporada del Nàstic ha vingut marcada per la irregularitat, però també per la mala sort en molts partits de la lliga regular. I això que va començar guanyant a un dels equips que a finals de temporada acabaria jugant el playoff d’ascens a primera com és el Vendaball (ara RedsGaming), per 1 gol a 0.

Després d’encadenar una serie de mals resultats, l’equip anava veient com les últimes places eran ben aprop i al tramp final van intentar donar un cop d’orgull, per, com a mínim, jugar el playoff i no baixar directament.

Finalment, en la penúltima jornada de lliga, la derrota del Nàstic per 2 a 3 front Hammers United, juntament amb la victòria del Lugo front Gentlman, certificava que el Nàstic jugaria els playoff per no baixar, fes el que fes en l’última jornada de lliga en el derbi enfront del Reus.

Després del descens, el club ha informat que el que fins ara era el seu mànager durant les últimes tres temporades, MiguelCheca, no continuarà la temporada que ve dirigint a l’equip de PS4.

Al tancar aquesta edició, encara es desconeix quí es farà càrrec de l’equip, a falta encara d’un mes perquè comenci la quarta temporada de VFO.

Desitgem que aquest pas per Tercera sigui el més breu possible i puguem veure abans de l’estiu com el Nàstic torna a la divisió de plata de la VFO.

 

 

 

 

Castellano

Después de una temporada marcada por la irregularidad y la mala suerte del equipo, el Nàstic eSports certificó el descenso a la Tercera División de la VFO en perder los Playoff frente Power of Eleven

El equipo de MiguelCheca no pudo superar a un equipo muy sólido en defensa y muy rápido a la contra. De hecho, Power of Eleven era uno de los equipos más regulares desde el comienzo de la temporada en Tercera.

El partido de ida terminó con un empate a 2 que hacía prever una vuelta de auténtica locura, tensión y nervios.

Finalmente, la superioridad del equipo de tercera se impuso en la vuelta por 1-3 y subieron a la Segunda División de VFO, condenando al Nàstic en el descenso a la Tercera División.

La temporada del Nàstic ha venido marcada por la irregularidad, pero también por la mala suerte en muchos partidos de la liga regular. Y eso que empezó ganando a uno de los equipos que a finales de temporada acabaría jugando el playoff de ascenso a primera como es el Vendaball (ahora RedsGaming), por 1 gol a 0.

Después de encadenar una serie de malos resultados, el equipo iba viendo como las últimas plazas eran muy cerca y en el tramo final intentaron dar un golpe de orgullo, para, como mínimo, jugar el playoff y no bajar directamente.

Finalmente, en la penúltima jornada de liga, la derrota del Nàstic por 2 a 3 frente Hammers United, junto con la victoria del Lugo frente Gentlman, certificaba que el Nàstic jugaría playoff por no bajar, hiciera lo que hiciera en la última jornada de liga en el derbi frente al Reus.

Tras el descenso, el club ha informado de que el hasta ahora era su manager durante las últimas tres temporadas, MiguelCheca, no continuará la próxima temporada dirigiendo al equipo de PS4.

Al cierre de esta edición, aún se desconoce quién se hará cargo del equipo, a falta todavía de un mes para que comience la cuarta temporada de VFO.

Deseamos que este paso por Tercera sea lo más breve posible y podamos ver antes del verano como el Nàstic vuelve a la división de plata de la VFO.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *