La temporada de l’Espanyol és una de les més fàcils d’explicar i una de les alegries de la temporada.

Després del descens de la temporada passada a ”l’infern” de la segona divisió, l’Espanyol va retornar a l‘èlit del futbol digital després de superar l’eliminatòria front l’Eibar eSports.

La temporada dels de xCoprat ha estat molt regular, tot i que el començament va ser algo dubtós amb la derrota la primera jornada enfront FRL Team per 1 a 2 i que fins a l’última jornada l’Espanyol va lluitar per acabar segon a la classificació.

De fet, els periquitos van empatar a 44 punts juntament amb Vendaball i HeadsUp i els gols van decidir al final que els blanc i blaus juguessin els playoff d’ascens en front el penúltim classificat de primera, l’Eibar.

Cal destacar que la compenetració de l’equip, ha estat clau. Jugadors com xCoprat, Dislayer5, Egoo23, Noux1900, MagicoGM o Lukeku5, entre d’altres, han tingut un paper molt important per aconseguir l’ascens. El capi xCoprat, a més, nomenat millor defensa de la lliga.

Els playoff van ser trepidants, els de xCoprat van tenir un rival dur com l’Eibar i també tocat per haver de jugar aquesta promoció per salvar la categoria.

Tot s’ha de dir, l’Espanyol va ser superior en tota l’eliminatòria, sobretot en el partit d’anada on es va imposar per 4 a 2. La tornada, més disputada i amb un Eibar bolcat, va acabar amb empat a 1, certificant així el retorn de la secció digital de l’Espanyol a la categoria “reina” de VFO.

Bona temporada a Xbox

Per la seva banda, l’equip d’XBOX va acabar la temporada a la meitat de la taula, després d’assolir la permanència amb algunes jornades d’antelació.

Els blanc i blaus van tenir una temporada irregular però sense tampoc passar gaires penas, ja que al final va tenir força marge de punts del descens i de la promoció.

La mostra que ha estat una temporada irregular és que l’equip va començar perdent per 0 a 1 front el Llevant però a la següent jornada va guanyar 8 a 0 al Saragossa. Aquesta línia va durar tota la temporada i va, com a mínim, permetre als periquitos de XBOX aconseguir la permanència i estar una temporada més a la primera divisió de la VFO.

Felicitar a tots dos equips per la seva temporada. Els seguidors pericos ja poden estar contents, ja que tindran els dos equips a primera divisió la temporada que ve.

 

Castellano

La temporada del Espanyol es una de las más fáciles de explicar y una de las alegrías de la temporada.

Tras el descenso de la temporada pasada al “infierno” de la segunda división, el Espanyol retornó a la élite del fútbol digital después de superar la eliminatoria frente al Eibar eSports.

La temporada de los de xCoprat ha sido muy regular, aunque el comienzo fue algo dudoso con la derrota la primera jornada frente FRL Team por 1 a 2 y que hasta la última jornada el Espanyol luchó para acabar segundo en la clasificación.

De hecho, los periquitos empataron a 44 puntos junto con Vendaball y HeadsUp y los goles decidieron al final que los blanquiazules jugaran los playoff de ascenso frente al penúltimo clasificado de primera, el Eibar.

Cabe destacar que la compenetración del equipo, ha sido clave. Jugadores como xCoprat, Dislayer5, Egoo23, Noux1900, MagicoGM o Lukeku5, entre otros, han tenido un papel muy importante para conseguir el ascenso. El capi xCoprat, además, nombrado mejor defensa de la liga.

Los playoff fueron trepidantes, los de xCoprat tuvieron un rival duro como el Eibar y también tocado por tener que jugar esta promoción para salvar la categoría.

Todo hay que decirlo, el Espanyol fue superior en toda la eliminatoria, sobre todo en el partido de ida donde se impuso por 4 a 2. La vuelta, más disputada y con un Eibar volcado, acabó con empate a 1, certificando así el retorno de la sección digital del Espanyol en la categoría “reina” de la VFO.

Buena temporada en Xbox

Por su parte, el equipo de XBOX terminó la temporada en la mitad de la tabla, después de alcanzar la permanencia con algunas jornadas de antelación.

Los blanquiazules tuvieron una temporada irregular pero sin tampoco pasar muchas penas, ya que al final tuvo bastante margen de puntos del descenso y de la promoción.

La muestra que ha sido una temporada irregular es que el equipo comenzó perdiendo por 0 a 1 frente al Levante pero en la siguiente jornada ganó 8 a 0 al Zaragoza. Esta línea duró toda la temporada y, como mínimo, permitió a los periquitos de XBOX conseguir la permanencia y estar una temporada más en la primera división de la VFO.

Felicitar a ambos equipos por su temporada. Los seguidores pericos ya pueden estar contentos, ya que tendrán ambos equipos en primera división la próxima temporada.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *