L’ambiciós projecte del C.E Constantí eSports

El Constantí Esports va quallar uns magnífics resultats en la passada temporada de la VFO, en la plataforma de PS4, on van aconseguir la cinquena posició, amb un total de 52 punts amb disset victòries, quatre empats i sis derrotes, aconseguint ser el segon màxim golejador del grup A de la Cinquena Divisió.

Una fita important, si tenim en compte que el grup comptava amb grans cocos, com el Barakaldo, l’Algeciras i Xpressive Club, equip que es va acabar emportant el campionat. “Vam iniciar la temporada amb una plantilla de setze jugadors, dels quals tres ens van deixar tirats. Amb tretze jugadors, la temporada se’ns va fer llarga” comenta el capità del Constantí, Gerard Sesplugas. D’altra banda, el club va perdre els darrers dies de mercat a dos jugadors importants com van l’Óscar i Sedo, el primer d’ells amb el club constantinenc des de la primera jornada, que van decidir fitxar pel Gimnàstic

De cara a aquesta temporada que comença a l’octubre, Sesplugas ho té clar: “l’objectiu és aconseguir el campionat, sens dubte. Ens hem reforçat bé i tindrem un salt de qualitat” explica el capità. Després de les seves respectives experiència a Segona Divisió amb el Nàstic, Sedó i Òscar tornen al Constantí. El club ha tancat la incorporació de Uberjacal, un bon porter que ajudarà a l’equip a baixar la mitja de gols encaixats, que la temporada passada va ser d’un per partit. “Estem molt contents amb la incorporació de Lip, un migcentre tant ofensiu com de contenció, que a més pot jugar de central, punta o banda, cosa que ens ajudarà a cobrir qualsevol posició del camp” comenta Gerard Sesplugues. Un altre fixatge important ha estat el de Victor, un lateral dret procedent de Patriots, i ex jugador de Mayango, equip que enguany jugarà a la màxima divisió. El planter de la temporada el tanquen les incorporacions de Juan Carlos, procedent del Balasty City, un club amic, i de Lou i Chema, ambdós lliures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *