L’estadi de la ciutat vallesana, escenari idíl.lic per a la celebració d’una competició d’un dia que reuneix bona part dels millors  jugadors de tot l’estat. Les entrades encara son a la venda

Si encara no tens plans per dissabte, t’oferim una solució: apunta’t al torneig d’eSports&fun en col.laboració amb el Terrassa FC. El campionat de FIFA 18 es farà a la SALA VIP de l’Estadi Municipal, i els participants gaudiran de les magnífiques instal·lacions del club egarenc.El torneig es realitzarà a PS4. La modalitat escollida és 1vs1 amb clubs. El nombre de places està limitat a 64 participants. L’esdeveniment començarà a les 10:00 hores amb l’entrega d’acreditacions als participants.

Si encara no has aconseguit la teva entrada, estàs a temps de fer-ho. Per només 15 euros (+ despeses de gestió) podrás gaudir d’un dia sencer de FIFA 18 a Terrassa. Pots adquirir la teva entrada aquí.

FDC, com ja va succeïr a València, serà el mitjà oficial del torneig amb cobertura constant durant tota la jornada. Al nostre twitter podreu veure les millors fotografíes, així com una crónica de l’esdeveniment l’endemà mateix.

Premis a l’alçada

El guanyador del torneig s’endurà 300 euros, mentre que el segon classificat s’emportarà 100. A més, com a extra, el guanyador s’endurà també un baptisme de buceig a Tossa de Mar, gràcies al patrocini de l’empresa Submares, per començar amb bon peu l’estiu. Els finalistes rebran també una samarreta de RedInk.

 

Castellano

El estadio de la ciudad vallesana, escenario idílico para la celebración de una competición de un día que reúne buena parte de los mejores jugadores de todo el estado. Las entradas aún están a la venta

Si aún no tienes planes para el sábado, te ofrecemos una solución: apúntate al torneo de eSports&fun en colaboración con el Terrassa FC. El campeonato de FIFA 18 se celebrará en la SALA VIP del Estadio Municipal, y los participantes disfrutarán de las magníficas instalaciones del club egarense. El torneo se jugará en PS4. La modalidad elegida es 1vs1 con clubes. El número de plazas está limitado a 64 participantes. El evento comenzará a las 10:00 horas con la entrega de acreditaciones a los participantes.

Si todavía no has conseguido tu entrada, estás a tiempo de hacerlo. Por sólo 15 euros (+ gastos de gestión) podrás disfrutar de un día entero de FIFA 18 en Terrassa. Puedes adquirir tu entrada aquí.

FDC, como ya sucedió en Valencia, será el medio oficial del torneo con cobertura constante durante toda la jornada. En nuestro twitter pueden ver las mejores fotografías, así como una crónica del evento al día siguiente.

Premios a la altura

El ganador del torneo se llevará 300 euros, mientras que el segundo clasificado se llevará 100. Además, como extra, el ganador se llevará también un bautismo de buceo en Tossa de Mar, gracias al patrocinio de la empresa sumiso , para empezar con buen pie el verano. Los finalistas recibirán también una camiseta de RedInk.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *