Animal734, Capità – Mànager de la UE Sant Andreu eSports: “Com a mànager del club no vull tenir el tipus de jugador que cada 3 mesos emigra (…). Consolidar-se portarà temps, però som una família i segur que tirarem endevant.

Abans de començar la nova temporada d’VFO, entrevistem al capità de la UE Sant Andreu eSports, Animal 734, el qual ens contesta a preguntes tan personals, com en l’àmbit del equip i al d’VFO, amb reflexions i respostes bastant interessants.
Des de quan portes al mode competitiu de FIFA? Qui et va obrir les portes a aquesta modalitat?
Doncs porto relativament poc a aquest món, de fet es podria dir que la meva experiència és tan curta com la de l’ equip que represento. La porta en realitat ens la vam obrir un amic ( BeltryHD ) i jo formant un equip que en principi havia de ser amateur totalment, però al final la UESA ens va obrir les portes en el sentit de portar el seu nom, cosa que agraïm a la directiva del club.
Com veus el següent any en la 5a divisió, la qual és bastant complicada, per un equip que només porta un any en actiu com el Sant Andreu?
La nova temporada serà una incògnita per tots nosaltres perquè no cal oblidar que, més enllà del gran any que vam fer, som uns nouvinguts a la categoria. No tenim por a cap equip però mantindrem la humilitat i la feina que ens ha portat fins aquí.
Què creus que és necessari en un equip quasi nou com la UESA per anar pujant divisions i consolidar-se en una competició com la VFO?
Bé, penso que el més important és mantenir un bloc que faci que l’ equip sigui fàcilment reconeixible. Com a mànager del club no vull tenir el tipus de jugador que cada 3 mesos emigra, més que res perquè ja n’hem tingut algun que altre i no aporten res al equip. Consolidar-se portarà temps, però som una família i segur que tirarem endavant.
En el tema del porter, com creus que es desenvoluparà aquesta posició del camp en la següent temporada, desprès de tot el que s’està dient que serà més complicat ser porter, creus que serà més complicat trobar-ne per a que juguin al equip?
Realment penso que és tot més un tema de por que una altra cosa. Jo no sóc porter, però entenc que cada any han de canviar coses per evolucionar en el joc. Per sort tenim un molt bon porter i estic convençut que farà una temporada espectacular.
Desprès de veure i segurament provar la Demo, creus que la manera de jugar que hi ha hagut aquest any en el FIFA 17 canviarà l’any que ve en la nova edició del videojoc? Podria afectar a la manera de jugar del club?
El nou Fifa 18 dóna una sensació de equilibri, almenys pel que fa a la demo. Afavoreix molt als equips que volen tenir un bon tracte de pilota com pot ser el nostre, però també es poden llençar contraatacs molt ràpids. Hi haurà varietat de jocs com cada any, encara que penso que sortim afavorits amb el canvi. Donarem guerra, que ho tingui clar tothom.
Què opines de la gestió que veu fer entre tu i l’altre capità del equip, Beltry HD, en la temporada pasada?
Aquesta pregunta millor fer-li als jugadors, però des del nostre punt de vista ha estat una bona temporada, sense massa dificultats en l’ aspecte de gestió de plantilla. Només hi va haver un cas d’un jugador que es va excedir en les seves funcions i formes respecte a nosaltres. No diré el seu nom per respecte, però si llegeix això li envio una salutació.
En general, creus que el grau d’implicació dels clubs catalans als eSports es encara menor en comparació a d’altres de tot l’estat?
No penso que sigui així, penso que poc a poc apareixen més i més clubs. La VFO no deixa de ser un concepte molt nou, acabat de néixer com qui diu. Hem de ser pacients perquè anem en la bona direcció.
Els clubs catalans, tret del RCD Espanyol, el Nàstic de Tarragona, i C.F Reus Deportiu, juguen a divisions més baixes i amb menys renom. Què n’opines del seu paper a VFO? Trobes a faltar algun equip català als eSports?
Fins on jo sé, vam ser campions, l’ Altafulla també y el Santfeliuenc va anar en clara progressió segons avançava la lliga… Crec que, més enllà de la divisió en la que estem, hem estat força protagonistes i la dinàmica és molt bona en general. Respecte equips que em faltin… no seré massa original: el FC Barcelona.
Ja per acabar, que en penses de la iniciativa d’FDC com a mitjà informatiu en català pels clubs de casa? La trobes interessant?
Trobo que és una iniciativa molt bona, agrada saber que els clubs catalans tenim una veu més enllà de la divisió en la que estem. Penso que amb el pas dels mesos i les temporades, anireu a més. Així que molts ànims i força nois!
Per acabar, a títol personal, m’agradaria molt reivindicar el paper de les divisions baixes a la VFO. Sembla que ens tinguin oblidats, tot es fa cap a divisions altes i nosaltres semblem com els pobrets que no sabem jugar… La realitat es que més de un 80% dels equips inscrits a VFO estan per sota de la tercera divisió i potser no estaria de més que en fossin conscients a la cúpula de VFO. Una vegada em van dir que érem la base de la VFO, però després no existim per ells.

Author: Redacció FDC

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *