Animal734, Capità – Mànager de la UE Sant Andreu eSports: “Com a mànager del club no vull tenir el tipus de jugador que cada 3 mesos emigra (…). Consolidar-se portarà temps, però som una família i segur que tirarem endevant.

Abans de començar la nova temporada d’VFO, entrevistem al capità de la UE Sant Andreu eSports, Animal 734, el qual ens contesta a preguntes tan personals, com en l’àmbit del equip i al d’VFO, amb reflexions i respostes bastant interessants.
Des de quan portes al mode competitiu de FIFA? Qui et va obrir les portes a aquesta modalitat?
Doncs porto relativament poc a aquest món, de fet es podria dir que la meva experiència és tan curta com la de l’ equip que represento. La porta en realitat ens la vam obrir un amic ( BeltryHD ) i jo formant un equip que en principi havia de ser amateur totalment, però al final la UESA ens va obrir les portes en el sentit de portar el seu nom, cosa que agraïm a la directiva del club.
Com veus el següent any en la 5a divisió, la qual és bastant complicada, per un equip que només porta un any en actiu com el Sant Andreu?
La nova temporada serà una incògnita per tots nosaltres perquè no cal oblidar que, més enllà del gran any que vam fer, som uns nouvinguts a la categoria. No tenim por a cap equip però mantindrem la humilitat i la feina que ens ha portat fins aquí.
Què creus que és necessari en un equip quasi nou com la UESA per anar pujant divisions i consolidar-se en una competició com la VFO?
Bé, penso que el més important és mantenir un bloc que faci que l’ equip sigui fàcilment reconeixible. Com a mànager del club no vull tenir el tipus de jugador que cada 3 mesos emigra, més que res perquè ja n’hem tingut algun que altre i no aporten res al equip. Consolidar-se portarà temps, però som una família i segur que tirarem endavant.
En el tema del porter, com creus que es desenvoluparà aquesta posició del camp en la següent temporada, desprès de tot el qu