El club barceloní estrena secció als esports electrònics. Comença la seva cerca de capitans i jugadors per a VFO

Donem la benvinguda a un nou club català als eSports, el CE APA Poble-Sec. El modest club del sud de Barcelona s’ha endinsat a aquesta disciplina amb determinació i espera poder participar a la quarta temporada de VFO.

L’equip encara està per fer, així que si voleu participar o formar part del projecte del club, que inclou actes a l’estadi i regals per els seus jugadors, no dubteu en enviar un missatge al seu compte de twitter @apa_esports o escriviu un correu electrònic a apapoblesecesports@gmail.com

Podeu consultar més informació del projecte prement aquí

 

Castellano

El club barcelonés estrena sección en los deportes electrónicos. Comienza su búsqueda de capitanes y jugadores para VFO

Damos la bienvenida a un nuevo club catalán a los eSports, el CE APA Poble Sec. El modesto club del sur de Barcelona se ha adentrado en esta disciplina con determinación y espera poder participar en la cuarta temporada de VFO.

El equipo aún está por hacer, así que si desea participar o formar parte del proyecto del club, que incluye actos en el estadio y regalos para sus jugadores, no dude en enviar un mensaje en su cuenta de twitter @apa_esports o escriba un correo electrónico a apapoblesecesports@gmail.com

Puede consultar más información del proyecto pulsando aquí

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *