Els tarragonins passen a formar part de la iniciativa d’FDC enmig d’un periode de canvis molt interessant pels grana

El Nàstic de Tarragona eSports i FDC han arribat a un acord per a l’adhesió de la secció dels eSports de l’entitat a la iniciativa de “Clubs FDC” que comportarà un major cobriment de l’actualitat i la informació dels equips d’esports electrònics que el conjunt grana té a les tres plataformes disponibles de la Lliga VFO, del videojoc FIFA.

La cobertura informativa d’FDC anirà des de prèvies i cròniques a entrevistes i reportatges sobre l’actualitat esportiva dels de Tarragona, sempre amb el màxim rigor informatiu. Podreu seguir els resultats i tot allò referent a l’equip tant al nostre lloc web com a les nostres xarxes. D’altra banda, el mateix club es farà ressó de les actuacions dels seus equips virtuals tant al seu web oficial com a les seves xarxes. Tot el contingut publicat a FDC será en castellà i català. El club tarragoní tanca així un cicle amb la seva adhesió a la iniciativa de clubs FDC, estant l’últim que mancava per adherir-se a tot al territori català

Des de FDC agraïm la predisposició del club i els desitgem sort i éxits.

#FemFDC

 

Castellano

Los tarraconenses pasan a formar parte de la iniciativa de FDC en medio de un período de cambios muy interesante para los grana

El Nàstic de Tarragona eSports y FDC han llegado a un acuerdo para la adhesión de la sección de los deportes de la entidad a la iniciativa de “Clubes FDC” que conllevará un mayor cubrimiento de la actualidad y la información de los equipos de deportes electrónicos que el conjunto grana tiene las tres plataformas disponibles de la Liga VFO, del videojuego FIFA.

La cobertura informativa de FDC irá desde previas y crónicas a entrevistas y reportajes sobre la actualidad deportiva de los de Tarragona, siempre con el máximo rigor informativo. Podrá seguir los resultados y todo lo referente al equipo tanto en nuestro sitio web como en nuestras redes.

Por otra parte, el mismo club se hará eco de las actuaciones de sus equipos virtuales tanto en su web oficial como en sus redes. Todo el contenido publicado en FDC será en castellano y catalán. El club tarraconense cierra así un ciclo con su adhesión a la iniciativa de clubes FDC, estando el último que faltaba por adherirse en todo el territorio catalán.

Desde FDC agradecemos la predisposición del club y les deseamos suerte y éxitos.


#FemFDC

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *