Partits d’alt nivell amb un Cornellà – Reus com a enfrontament estelar

Català:

TORNEIG HISTÒRICS. Prévia Sant Andreu-Pobla eSports.

Una de les eliminatòries més atractives la trobem en l’enfrontament entre els Andreuencs i el filial del Nàstic.

El Sant Andreu ve de fer una temporada quasi perfecte, després de l’ascens a la 5a divisió de VFO, va disputar els playoff d’ascens a 4a tot i que es va quedar a les portes de pujar.

L’equip del Narcís Sala comença una nova etapa amb canvis importants tant de jugadors com de direcció. El que fins ara era el seu MG, Alex Beltry, marxa al nou projecte del Llagostera i es David Albizu “Animal” qui agafa les regnes dels andreuencs.

Per la seva banda, la Pobla de Mafumet afronta el torneig ja pensant en la temporada vinent després de l’injust descens a la 4a divisió.

Els de Besieger3 s’han reforçat molt bé els últims dies i se’ns dubte aconseguir aquest torneig els faria encarar amb molta empenta la temporada on intentaran tornar a la tercera divisió de VFO.

Castellano:

TORNEIG HISTÒRICS. Prévia Sant Andreu-Pobla eSports

Una de las eliminatorias más atractivas la encontramos en el enfrentamiento entre los andreuencs y el filial del Nàstic.

El Sant Andreu viene de hacer una temporada casi perfecta, tras el ascenso a la 5ª división de VFO, disputó los playoff de ascenso a 4ª aunque se quedó a las puertas de subir.

El equipo del Narcís Sala comienza una nueva etapa con cambios importantes tanto de jugadores como de dirección. El que hasta ahora era su MG, Alex Beltry, se marcha al nuevo proyecto del Llagostera y es David Albizu “Animal” quien toma las riendas de los andreuencs.

Por su parte, la Pobla de Mafumet afronta el torneo ya pensando en la próxima temporada tras el injusto descenso a la 4ª división.

Los de Besieger3 se han reforzado muy bien los últimos días y sin duda conseguir este torneo les haría encarar con mucho empuje la temporada donde intentarán volver a la tercera división de VFO.

 

Català:

TORNEIG HISTÒRICS. Prévia Sanfeliuenc eSports-Espanyol eSports.

El Santfeliuenc encara un torneig d’històrics amb totes les mirades posades en la temporada vinent de VFO.

Els de GilinhoYT i Pezzke van veure com els hi arravataven la possibilitat de jugar els playoff la temporada passada en l’última jornada i en l’únic que pensen és ja en preparar-se per la temporada vinent.

L’equip ha tingut baixes sensibles però també altas de nivell per veure un Santfe competitiu en aquest torneig.

Davant dels del Baix Llobregat, hi haurà un dels rivals més durs de la VFO, el RCD Espanyol eSports.

Els “pericos“ venen d’una temporada immillorable després d’aconseguir l’ascens a la primera divisió de VFO amb un gran joc.

Pels de xCoprat aconseguir el torneig dels històrics seria començar amb molt bon peu una pretemporada de preparació per la dura temporada que els hi espera a la categoria reina de la VFO.

Els blanc-i-blaus, a més, s’han reforçat molt bé pel seu retorn a l’elit del futbol digital i segur que ho donaran tot, també, en aquest torneig.

L’equip que passi aquesta ronda s’enfrontarà als quarts de final, ni més ni menys, que amb el Nàstic eSports.

Castellano:

TORNEIG HISTÒRICS. Prévia Sanfeliuenc eSports-Espanyol eSports

El Santfeliuenc encara un torneig dels històrics con todas las miradas puestas en la próxima temporada de VFO.

Los de GilinhoYT y Pezzke vieron como les arrebataron la posibilidad de jugar los playoff la temporada pasada en la última jornada y en lo único que piensan es ya en prepararse para la próxima temporada.

El equipo ha tenido bajas sensibles pero también altas de nivel para ver un Santfe competitivo en este torneo.

Ante los del Baix Llobregat, habrá uno de los rivales más duros de la VFO, el RCD Espanyol eSports.

Los “pericos” vienen de una temporada inmejorable tras conseguir el ascenso a la primera división de VFO con un gran juego.

Para los de xCoprat conseguir el torneo sería empezar con muy buen pie una pretemporada de preparación para la dura temporada que les espera en la categoría reina de la VFO.

Los “blanquiazules”, además, se han reforzado muy bien para su regreso a la élite del fútbol digital y seguro que lo darán todo, también, en este torneo.

El equipo que pase esta ronda se enfrentará en cuartos de final, nada menos, que al Nàstic

 

Català

AE Piera eSports i Divinus eSports protagonitzen l’eliminatòria de les incògnites

A falta de 3 setmanes per l’inici de la 4a temporada VFO els dos equips catalans tindran una gran oportunitat de mesurar les seves forces i continuar amb la pretemporada.

El Piera s’entrena per estrenar-se a la 6a divisió després d’aconseguir un ascens a base de gols. El Divinus s’estrena per primer cop a la VFO i necessita fer una bona i llarga pretemporada. Si d’una cosa podem estar segurs és que serà una eliminatòria apassionant plena de gols.

Les pretemporades són el moment de provar, experimentar sistemes i posicions noves. Però d’altre banda no es tracta d’un partit més de pretemporada, es tracta d’un torneig on participen equips de primera i segona divisió. Els equips més modestos poden tenir l’oportunitat d’arribar a jugar contra els millors i sumar de ben segur molta experiència de cara a les seves lligues.

Això és precisament el que intentaran els dos conjunts. El fet de no haver-se enfrontat dona al partit un caire molt enigmàtic però ens fa pensar que tots dos equips sortiran a l’atac per mirar de guanyar-lo i sense especular el més mínim. De ben segur que ambdós equips voldran demostrar moltes coses.Pot ser un autèntic espectacle.

AE Piera eSports y Divinus eSports protagonizan la eliminatoria de las incógnitas

A falta de 3 semanas para el inicio de la 4a temporada VFO los dos equipos catalanes tendrán una gran oportunidad de medir sus fuerzas y continuar con la pretemporada.

El Piera se entrena para estrenarse en la 6ª división después de conseguir un ascenso cimentado a base de goles. El Divinus se estrena por primera vez en la VFO y necesita hacer una buena y larga pretemporada. Si de algo podemos estar seguros es que será una apasionante eliminatoria llena de goles.

Las pretemporadas son el momento para probar, experimentar sistemas y posiciones nuevas. Pero por otro lado no se trata únicamente de un partido más de pretemporada, se trata de un torneo donde participan equipos de primera y segunda división. Los equipos más modestos pueden tener la oportunidad de jugar contra los mejores y sumar un importante plus de experiencia de cara a sus ligas.

Esto es precisamente lo que tratarán de hacer los dos conjuntos. El hecho de no haberse enfrentado previamente da al partido un aire muy enigmático, y nos lleva a pensar que los dos equipos saldrán al ataque para ganar sin especular lo más mínimo. Seguro que ambos equipos tendrán mucho para mostrar. Puede ser un auténtico espectáculo.

 

Català

Duel entre gironins i tarragonins

Diferents divisions, mateixes aspiracions

Llagostera i Constantí s’enfronten en la primera eliminatòria del torneig dels Històrics de FDC amb l’objectiu de passar de ronda i acabar la temporada amb bones sensacions. En el cas del Constantí, per posar la cirereta al pastís després d’aconseguir l’ascens a quarta divisió.

L’equip de Sesplu8 ha sofert una remodelació de plantilla per ser més competitius en aquesta nova divisió. Tot i la baixa del seu màxim golejador i “pichichi” de cinquena divisió B, els tarragonins han incorporat a les seves files a jugadors amb una gran experiència a les divisions més altes.

Per altra banda, el Llagostera també està immers en un canvi. Amb BeltryHD al capdavant i amb una base de jugadors de la temporada passada, el conjunt blaugrana comença un nou projecte amb objectius molt ambiciosos.

Com bé s’ha dit anteriorment, el Constantí és ja un equip de quarta divisió. En canvi, el Llagostera es situa a la sisena divisió. Motivació i ganes no faltaran en aquesta eliminatòria tot i la diferència de divisions entre els dos equips.

Duelo entre gerundenses y tarraconenses

Diferentes divisiones, mismas aspiraciones

Llagostera y Constantí se enfrentan en la primera eliminatoria del torneo de los Históricos de FDC con el objetivo de pasar de ronda y terminar la temporada con buenas sensaciones. En el caso del Constantí, para poner la guinda al pastel tras conseguir el ascenso a cuarta división.

El equipo de Sesplu8 ha sufrido una remodelación de plantilla para ser más competitivos en esta nueva división. A pesar de la baja de su máximo goleador y “pichichi” de quinta división B, los tarraconenses han incorporado a sus filas a jugadores con una gran experiencia en las divisiones más altas.

Por otra parte, el Llagostera también está inmerso en un cambio. Con BeltryHD al frente y con una base de jugadores de la temporada pasada, el conjunto azulgrana empieza un nuevo proyecto con objetivos muy ambiciosos.

Como bien se ha dicho anteriormente, el Constantí es ya un equipo de cuarta división. En cambio, el Llagostera se sitúa en la sexta división. Motivación y ganas no faltarán en esta eliminatoria a pesar de la diferencia de divisiones entre los dos equipos.

 

Català

Cornellà-Reus: un partidàs a la primera ronda del torneig

Dos equips de segona divisió encetaran el torneig de la millor manera possible

Una possible semi final o fins i tot una final anticipada amb permís dels altres equips grans. Sens dubte un autèntic xoc de titans en que un dels dos no podrà passar a la següent ronda.

Els reusencs van mostrar-se com un equip molt sòlid en aquesta darrera temporada a segona divisió. Van tenir a les seves mans el play off d’ascens a primera divisió, que, si no fos per un gol en contra en l’últim minut de l’últim partit, s’hagués produït.

Els de Monobabu, finalistes de l’anterior torneig d’Històrics de FDC, faran tot el possible per disputar la seva segona final consecutiva.

D’altra banda, el Cornellà, antigament Power Of Eleven, ha aconseguit l’ascens a segona divisió en aquesta tercera temporada. Els de Ponsifcb han estat l’equip que a la tercera divisió ha aconseguit menys derrotes i el segon equip amb més porteries a zero.

No serà una eliminatòria fàcil per cap dels dos equips catalans. Avui a les 23.10 sortirem de dubtes i sabrem quin és l’equip que continua el seu camí al torneig.

 

Cornellà-Reus: un partidazo en la primera ronda del torneo

Dos equipos de segunda división iniciarán el torneo de la mejor manera posible

Una posible semi final o incluso una final anticipada con permiso de los otros equipos grandes. Sin duda un auténtico choque de titanes en que uno de los dos no podrá pasar a la siguiente ronda.

Los reusenses se mostraron como un equipo muy sólido en esta última temporada en segunda división. Tuvieron en sus manos el play off de ascenso a primera división, que, si no fuera por un gol en contra en el último minuto del último partido, se hubiera producido.

Los de Monobabu, finalistas del anterior torneo de Históricos de FDC, harán todo lo posible para disputar su segunda final consecutiva.

Por otra parte, el Cornellà, antiguamente Power Of Eleven, ha conseguido el ascenso a segunda división en esta tercera temporada. Los de Ponsifcb han sido el equipo que en la tercera división ha conseguido menos derrotas y el segundo equipo con más porterías a cero.

No será una eliminatoria fácil para ninguno de los dos equipos catalanes. Hoy a las 23.10 saldremos de dudas y sabremos cuál es el equipo que sigue con su andadura en el torneo.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *