Aquestes són les prèvies dels partits que es jugaran aquesta nit als quarts de final del nostre torneig a les 23:00-23:10 hores

 

POBLA – TERRASSA

La Pobla s’encarregarà de posar a prova la posada en escena del Terrassa FC

La eliminatòria de quarts de final pot deparar encara moltes sorpreses com ara la presentació del Terrassa FC contra un equip experimentat com La Pobla.

El Terrassa FC ultima la seva preparació de cara a la propera temporada VFO en la que debutarà el club de recent formació. Davant seu es trobarà un excel·lent contrincant per mesurar les seves forces: La Pobla eSports.

A menys de 3 setmanes per l’inici de les lligues VFO els dos equips es troben immersos realitzant provatures de cara a la nova campanya. En aquest cas qui més feina té per davant és el Terrassa FC ja que la propera serà la seva primera temporada. Els terrassencs compten amb el golejador Kekio_09, qui fora davanter centre del Santfeliuenc la segona meitat de campanya passada, com a home referent i això significa que per definició ens trobarem a un Terrassa amb un gran joc ofensiu.

D’altre banda ens trobem a La Pobla amb l’equip tancat i bastant més rodat. Conservant el bloc de la temporada passada només han buscat reforçar-se en les posicions en les que van patir alguna baixa. Els de la Pobla capitanejats per jbc1955 i Besieger13 ja van eliminar al Sant Andreu en la primera ronda en un partit molt igualat que es va resoldre a la pròrroga per 0-1. El guanyador de l’eliminatòria s’enfrontarà a Villarreal o Reus, una motivació més que ens fa pensar que els dos equips ho donaran tot per arribar a la final four.

 

Castellano

La Pobla pondrá a prueba la puesta en escena del Terrassa FC

La eliminatoria de cuartos de final aún puede deparar muchas sorpresas como la presentación del Terrassa FC contra un equipo experimentado como La Pobla.

El Terrassa ultima su preparación de cara a la próxima temporada VFO en la que debutará el club de reciente formación. Enfrente se encontrará a un excelente contrincante para medir sus fuerzas: La Pobla eSports.

A menos de 3 semanas para el inicio de las ligas VFO los dos equipos se encuentran inmersos realizado pruebas de cara a la nueva campaña. En este caso quien más trabajo tiene por delante es el Terrassa FC ya que esta será su primera temporada. Los de Terrassa cuentan con el goleador Kekio_09, quien fue el delantero centro del Santfeliuenc la segunda mitad de la campaña pasada, como hombre referente, y esto significa por definición que nos encontraremos a un Terrassa con un gran juego ofensivo.

Por otro lado nos encontramos a La Pobla con la plantilla cerrada y ya con bastante más rodaje. Conservando el bloque de la temporada pasada solo han buscado reforzar las posiciones donde sufrieron bajas. Los de La Pobla capitaneados por jbc1955 y Besieger13 ya eliminaron al Sant Andreu en la primera ronda en un partido muy igualado que se resolvió en la prórroga por 0-1. El ganador de esta eliminatoria se enfrentará a Villarreal o Reus, una motivación más para pensar que los dos equipos saldrán a darlo todo para llegar a la final four.

 

NÀSTIC – ESPANYOL

 

Duel de Titans al Nàstic – Espanyol

Aquest vespre tenim partidàs al Torneig dels Històrics entre dos grans clubs

L’Espanyol ve de superar en primera ronda al Santfeliuenc als penals i mica en mica va agafant forma de cara a la propera temporada. Els de xCoprat tenen una bona oportunitat per classificar-se per la ”final four” de demà i fer valer la seva condició de favorit al ser equip de primera divisió.

El Nàstic, per la seva banda, va tenir fortuna al sorteig i ja es va classificar automàticament pels quarts de final. L’equip del nou MG, Fali, té davant una bona oportunitat per espantar els fantasmes de la temporada passada i començar amb bon peu la pretemporada intentant jugar demà la fase final del torneig.

L’Espanyol surt com a favorit però el Nàstic comença un nou projecte i pot donar més d’una sorpresa com ahir mateix va estar a punt de fer el Santfeliuenc.

 

Castellano

Esta noche tenemos partidazo en el Torneig des Històrics entre dos grandes clubes

El Espanyol viene de superar en primera ronda al Santfeliuenc en los penaltis y poco a poco va cogiendo forma de cara a la próxima temporada. Los de xCoprat tienen una buena oportunidad para clasificarse para la “final four” de mañana y hacer valer su condición de favorito al ser equipo de primera división.

El Nàstic, por su parte, tuvo fortuna en el sorteo y ya se clasificó automáticamente para los cuartos de final. El equipo del nuevo MG, Fali, tiene ante sí una buena oportunidad para espantar los fantasmas de la temporada pasada y empezar con buen pie la pretemporada intentando jugar mañana la fase final del torneo.El Espanyol parte como favorito pero el Nàstic empieza un nuevo proyecto y puede dar más de una sorpresa como ayer mismo estuvo a punto de hacer el Santfeliuenc.

 

VILLARREAL – REUS

 

D’equipàs en equipàs

Reusenc i groguets es veuen les cares en un duel inèdit en competició oficial

Els homes de Monobabu tenen una altra pedra al seu camí cap a la final del torneig dels històrics de FDC. Després de superar ahir al Cornellà al minut 120, al quarts de final es topen amb el Villarreal, tercer classificat a la primera divisió la temporada passada. Els de Leo entren al torneig enfront un dels equips més complicats. El partit pot resultar memorable i les semifinals son un bon premi.

 

Castellano

Los hombres de Monobabu tienen otra piedra en su camino hacia la final del torneo de los históricos de FDC. Tras superar ayer al Cornellà en el minuto 120, en cuartos de final se topan con el Villarreal, tercer clasificado en la primera división la temporada pasada. Los de Leo entran al torneo frente uno de los equipos más complicados. El partido puede resultar memorable y las semifinales son un buen premio.

 

CONSTANTI – DIVINUS

 

Duel de tapats

Constantí i Divinus, club d’eSports de FDC, es veuen les cares en un duel per accedir a semifinals

Els tarragonins van vencer ahir al Llagostera a la pròrroga, després de remuntar un 0-2 que els gironins havien aconseguit a la primera meitat. D’altra banda, Divinus va vencer al Piera per 1-2 a la seva estrena a l’escena del fútbol català. El partit d’avui pot portar un equip tapat a semifinals, on es jugaría el tot per el tot davant equips de la talla de, probablement, Reus, Villarreal, Espanyol, Nàstic, Terrassa o Pobla.

Castellano

Los tarraconenses vencieron anoche al Llagostera en la prórroga, tras remontar un 0-2 que los gerundenses habían conseguido en la primera mitad. Por otra parte, Divinus venció al Piera por 1-2 en su estreno en la escena del fútbol catalán. El partido de hoy puede llevar un equipo tapado a semifinales, donde se juega el todo por el todo ante equipos de la talla de, probablemente, Reus, Villarreal, Español, Nastic, Terrassa o Pobla

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *