xSilees, flamant fitxatge de Hammers UTD:

“Sempre que parlo amb ex-companys em resulta un privilegi poder dir que he arribat fins a aquí. ja no és solament pel nom de l’equip, […] és per la història que arrossega l’escut d’aquest equip des de fa molts anys”

 

 

CAT

Comencem la setmana amb un nou protagonista de la secció “Catalans arreu d’VFO”, en xSilees. Aquest migcentre defensiu és un dels millors exemples possibles de que amb esforç i treball diari, tota recompensa arriba. El jugador badaloní representa un encomiable excercici de motivació i superació en aconseguir arribar, en només un any jugant a la modalitat en el seu format competitiu, a tot un històric com Hammers UTD.

Des de FDC li agraïm la seva predisposició i col.laboració per a fer possible aquesta entrevista i li desitgem la millor de les sorts a la seva nova aventura a la 2a divisió d’VFO.

CAS

Arrancamos la semana con un nuevo protagonista de la sección “Catalanes en VFO”, xSilees. Este mediocentro defensivo es uno de los mejores ejemplos posibles de que con esfuerzo y trabajo diario, toda recompensa llega. El jugador de Badalona representa un encomiable ejercicio de motivación y superación al conseguir llegar, en sólo un año jugando a la modalidad en su formato competitivo, a todo un histórico como Hammers UTD.

Desde FDC le agradecemos su predisposición y colaboración para hacer posible esta entrevista y le deseamos la mejor de las suertes en su nueva aventura en la 2a división de VFO.

CATALÀ

Des de quan portes al mode competitiu de FIFA? Qui o què et va obrir les portes a aquesta modalitat de joc?

Competint en Clubs Pro porto des de fa poc, exactament aquesta edició de FIFA ha estat la primera. Anteriorment havia jugat a Clubs Pro però d’una forma més casual amb amics, ha estat al setembre de l’any passat quan vaig decidir prendre-m’ho més de debò.

Vaig començar a jugar en 5ª divisió de FVPA amb el meu amic Harden en un equip anomenat Canary Stars, va ser ell el que em va comentar la idea de formar part d’un equip i de competir d’una forma més seriosa i regularment, per la qual cosa en part si avui estic on estic és gràcies a ell.

Et vas iniciar a VFO a Unit Xtreme, equip de 4ta divisió que, precisament, ha baixat aquest any a 5a després d’una temporada nefasta. Com valores les teves primeres passes al món d’VFO?

Realment vaig començar en VFO amb Spanish United (ex Canary Stars, que posteriorment han passat a anomenar-se Unit Xtreme) després d’aconseguir l’ascens de 5ª FVPA a 4ª VFO. Després de dues temporades en l’equip vaig haver de marxar a un altre amb majors aspiracions a causa que la meva exigència personal m’obligava en certa manera.

Aquestes dues temporades em van servir per veure com funcionava la competició, si hagués estat per mi jo hagués seguit competint amb aquell equip però la falta de lideratge i serietat em van obligar a buscar projectes més ambiciosos.

A aquesta tercera temporada has donat un salt de dues categorías fins a plantar-te a la segona divisió de la competició. Tot i no fer una mala temporada en l’àmbit personal, l’equip (Unyk eSports, tot i que ara es Team Eternal), no va poder evitar el descens a una divisió molt competitiva. Com es va viure al club la situació durant la temporada?

Després de la meva marxa de Spanish United tenia clar que el meu nivell m’anava a permetre jugar en equips grans, i com portava relativament poc temps jugant clubs no tenia tantes amistats com per aconseguir-me alguna oportunitat en els equips referencia en la competició, per la qual cosa vaig decidir contactar amb equips amateurs de 2ª i 3ª per realitzar proves. Així va ser com vaig entrar a formar part de UNYK eSports.

La temporada va ser bastant dolenta perquè enganyar-nos, però vaig aprendre moltíssim que al cap i a la fi és amb el que em quedo. Es tenia una gran plantilla i ja es va demostrar en la ronda de Copa que juguem vs Real Múrcia on va quedar clar que una millor administració sobre la plantilla hagués donat lloc a uns millors resultats en lliga.

La plantilla va acabar tocada anímicament per que es va produir la dissolució de UNYK i la de la seva directiva (un o dos membres) anant a Team Eternal.

Després del succeït, vaig aprofitar per buscar equips i després del meu pas per UNYK això em va permetre parlar amb equips més veterans i per tant amb projectes més ambiciosos que és realment el que jo busco en un equip, estabilitat, saber competir i amb projecció de futur.

Ara arriba Hammers UTD, un dels club més històrics de la comunitat  i amb un planter envidiable. Que vas sentir quan van trucar a la teva porta? Quins objectius et marques a un equip amb tanta trajectòria , tant a FVPA com a VFO, com Hammers? Que es el que més t’ha convençut per fitxar per ells?

Sempre que parlo amb companys d’anteriors equips em resulta un privilegi poder dir-los que he arribat fins a aquí, ja no és solament pel nom de l’equip, sinó com bé dieu és per la història que arrossega l’escut d’aquest equip des de fa molts anys.

La sensació va ser increïble perquè ja no és sol que van mostrar interès en mi, sinó que va ser el manager qui va contactar amb mi i això para mi va influir en certa manera, ja que em donava a entendre que va saber de mi pels meus mèrits o referències.

A nivell col·lectiu, els objectius són clars, l’ascens i fer un bon paper en Copa (a dia d’avui les competicions anunciades que envolten a VFO). Tenim una gran plantilla, jugadors que qualsevol equip de 1ª i 2ª desitjaria tenir en la seva plantilla però per sort els tenim amb nosaltres, per la qual cosa para mi és un orgull compartir vestuari amb ells.

A nivell personal, em considero un jugador intel·ligent que sap utilitzar els seus recursos, per la qual cosa m’agradaria aprendre més per tal de consolidar-me com un dels millors migcampistes defensius de la categoria.

El que em va convèncer des del primer moment per fitxar per Hammers United va ser el projecte que em va descriure el manager i sobretot, que molts no podran dir-ho, és que són una família fora i dins del terreny de joc.

En general, creus que el grau d’implicació dels clubs catalans als eSports es encara petit en comparació a d’altres de la resta de l’estat? 

No ho crec, això solament acaba de començar i no cal posar-se etiquetes, tots sumem i tots hem de fer que la comunitat creixi aportant el nostre granet de sorra per tal d’atreure a més jugadors i donant lloc a la creació de més equips tant catalans com de la resta de l’estat.

Els clubs catalans, tret de Nàstic de Tarragona, RCD Espanyol i C.F Reus Deportiu, competeixen a la mateixa divisió que la vostra. Què n’opines del seu paper a VFO? Trobes a faltar cap equip català als eSports?

Tinc amics i coneguts en tots ells pel que és un honor competir contra ells, són grans equips amb una gran repercussió a Catalunya.

Considero la web Virtual Football Organization a dia d’avui la referència per competir en aquesta modalitat de joc dins de FIFA, i com tal considero que falten els millors equips catalans en el panorama futbolístic d’avui dia, com seria el cas del FC Barcelona i del Girona FC, esperem veure’ls aviat entre nosaltres.

Ja per acabar ,que en penses de la iniciativa d’FDC com a mitjà informatiu en català pels clubs de casa? La trobes interessant?

La trobo una iniciativa molt interessant i necessària, cada vegada hi ha més equips catalans que necessiten tenir un mitjà de comunicació enfocat a ells per tal de tenir un lloc on s’informi sobre el seu progrés i la seva aportació a aquesta comunitat.

Finalment donar les gràcies per l’entrevista a la gent de FDC, això solament acaba de començar!

xSilees, jugador de Hammers United.

CASTELLANO

¿Desde cuando llevas en el modo competitivo de FIFA? Quién o qué te abrió las puertas de esta modalidad de juego.

Compitiendo en Clubes Pro llevo desde hace poco, exactamente esta edición de FIFA ha sido la primera. Anteriormente había jugado a Clubes Pro pero de una forma más casual con amigos, ha sido en Septiembre del año pasado cuando decidí tomármelo más en serio.

Comencé a jugar en 5ª división de FVPA con mi amigo Harden en un equipo llamado Canary Stars, fue él el que me comentó la idea de formar parte de un equipo y de competir de una forma más seria y regularmente, por lo que en parte si hoy estoy en donde estoy es gracias a él.

Te iniciaste en VFO con Unit Xtreme, equipo de 4ª división que, precisamente, ha bajado este año a 5ª después de una temporada nefasta. ¿Cómo valoras tus primeros pasos por el mundo de VFO?

Realmente comencé en VFO con Spanish United (ex Canary Stars, que posteriormente han pasado a llamarse Unit Xtreme) tras lograr el ascenso de 5ª FVPA a 4ª VFO.

Tras dos temporadas en el equipo tuve que marchar a otro con mayores aspiraciones debido a que mi exigencia personal me obligaba en cierta manera.

Esas dos temporadas me sirvieron para ver como funcionaba la competición, si hubiera sido por mi yo hubiera seguido compitiendo con aquel equipo pero la falta de liderazgo y seriedad me obligaron a buscar proyectos más ambiciosos.

En esta temporada has dado un salto de dos categorías hasta el punto de plantarte en la segunda división de la competición. Pese a que no hiciste una mala temporada en el ámbito personal, el equipo UNYK eSports no pudo evitar el descenso en una división muy competitiva. Cómo se vivió la situación del equipo durante la temporada?

Tras mi marcha de Spanish United tenía claro que mi nivel me iba a permitir jugar en equipos grandes, y como llevaba relativamente poco tiempo jugando clubes no tenía tantas amistades como para conseguirme alguna oportunidad en los equipos referencia en la competición, por lo que decidí contactar con equipos amateurs de 2ª y 3ª para realizar pruebas. Así fue como entré a formar parte de UNYK eSports.

La temporada fue bastante mala para que engañarnos, pero aprendí muchísimo que al fin y al cabo es con lo que me quedo. Se tenía una gran plantilla y ya se demostró en la ronda de Copa que jugamos vs Real Murcia donde quedó claro que una mejor dirección sobre la plantilla hubiera dado lugar a unos mejores resultados en liga.

La plantilla acabó tocada anímicamente por lo que se produjo la disolución de UNYK y la de su directiva (uno o dos miembros) yendo a Team Eternal.

Después de lo sucedido, aproveché para buscar equipos y tras mi paso por UNYK esto me permitió hablar con equipos más veteranos y por lo tanto con proyectos más ambiciosos que es realmente lo que yo busco en un equipo, estabilidad, saber competir y con proyección de futuro.

Ahora llega Hammers United, uno de los equipos más históricos de la comunidad y con una plantilla envidiable. Qué sentiste cuando te llamaron a la puerta? ¿Qué objetivos te marcas en un equipo con tanta trayectoria, tanto en FVPA como en VFO? ¿Qué es lo que te ha convencido para fichar con ellos?

Siempre que hablo con compañeros de anteriores equipos me resulta un privilegio poder decirles que he llegado hasta aquí, ya no es solo por el nombre del equipo, sino como bien decís es por la historia que arrastra el escudo de este equipo desde hace muchos años.

La sensación fue increíble porque ya no es solo que mostraron interés en mí, sino que fue el manager quien contactó conmigo y eso para mí influyó en cierta manera, ya que me daba a entender que supo de mí por mis méritos o referencias.

A nivel colectivo, los objetivos son claros, el ascenso y hacer un buen papel en Copa (a día de hoy las competiciones anunciadas que rodean a VFO). Tenemos una gran plantilla, jugadores que cualquier equipo de 1ª y 2ª desearía tener en su plantilla pero por suerte los tenemos con nosotros, por lo que para mí es un orgullo compartir vestuario con ellos.

A nivel personal, me considero un jugador inteligente que sabe utilizar sus recursos, por lo que me gustaría aprender más por tal de consoliderarme como uno de los mejores mediocentros defensivos de la categoría.

Lo que me convenció desde el primer momento para fichar por Hammers United fue el proyecto que me describió el manager y sobretodo, que muchos no podrán decirlo, es que son una familia fuera y dentro del terreno de juego.

En general, crees que el grado de implicación de los clubes catalanes en los eSports es todavía pequeño en comparación a la del resto del estado? 

No lo creo, esto solo acaba de comenzar y no hay que ponerse etiquetas, todos sumamos y todos debemos hacer que la comunidad crezca aportando nuestro granito de arena por tal de atraer a más jugadores y dando lugar a la creación de más equipos tanto catalanes como del resto del estado.

Los clubes catalanes, tales como Nàstic de Tarragona, RCD Espanyol y C.F Reus Deportiu, compiten en la misma división que en la vuestra. Qué opinas de su papel en VFO? Echas de menos algún equipo catalán en los eSports?

Tengo amigos y conocidos en todos ellos por lo que es un honor competir contra ellos, son grandes equipos con una gran repercusión en Cataluña.

Considero la web Virtual Football Organization a día de hoy la referencia para competir en esta modalidad de juego dentro de FIFA, y como tal considero que faltan los mejores equipos catalanes en el panorama futbolístico de hoy en día, como sería el caso del FC Barcelona y del Girona FC, esperemos verlos pronto entre nosotros.

Ya para acabar, qué piensas de la iniciativa de FDC como medio informativo en catalán para los clubes de casa? La encuentras interesante?

La encuentro una iniciativa muy interesante y necesaria, cada vez hay más equipos catalanes que necesitan tener un medio de comunicación enfocado a ellos por tal de tener un lugar donde se informe sobre su progreso y su aportación a esta comunidad.

Por último dar las gracias por la entrevista a la gente de FDC, ¡esto solo acaba de empezar!

xSilees, jugador de Hammers United.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *