REUS- POBLA

Una semifinal del Torneig d’Històrics estarà representada per dos equips tarragonins

El Reus i La Pobla s’ho juguen tot per tenir una plaça a la final

Després d’imposar-se al rival, a priori, més complicat del torneig, el Reus torna a tenir una altra prova de nivell. En aquest cas, contra La Pobla. Els de  jbc1955 i Besieger13, venen de superar a la primera ronda el Sant Andreu i a la segona el Terrassa amb un total de quatre gols a favor i només un en contra. Tot i haver-se creuat amb rivals categòricament inferiors en les dues primeres rondes, el joc i el resultat han estat a l’alçada d’un gran club, com el que són.

En canvi, l’arribada del Reus a les semifinals no ha estat un camí de roses. L’equip capitanejat per Monobabu s’ha enfrontat amb rivals de la talla del Cornellà i Villarreal, de segona i primera divisió, respectivament. Una victòria èpica amb un home menys a les acaballes de la pròrroga contra l’equip barceloní i un triomf inesperat amb una diferència de dos gols contra els castellonencs, han posicionat els reusencs com un dels favorits per guanyar el trofeu.

Per tant, avui a les 23.10, es disputarà aquesta semifinal i es sabrà oficialment qui serà el conjunt que acompanyarà a Constantí o Espanyol a la final.

 

ESPANYOL-CONSTANTÍ

Blanc-i-blaus contra constantinencs en una semifinal que coronarà el vencedor com a finalista

Duel entre dos equips que han aconseguit el seu objectiu a la VFO en forma d’ascens.

Espanyol i Constantí es veuen les cares en l’altre semifinal del Torneig Històrics de FDC.

Després de la desfeta a primera ronda de la primera edició del torneig per part del Constantí, els de Sesplu8 ha arribat a la semifinal d’aquesta edició guanyant a equips com el Llagostera i Divinus eSports. De moment, l’equip tarragoní ja s’ha consolidat com un dels quatre millors d’aquesta segona edició. Tres divisions són les que separen l’equip barceloní del tarragoní, però en una eliminatòria a partit únic, i més en aquest videojoc, pot passar de tot.

Els de xCoprat s’han estrenat en aquesta competició i ja han arribat a les semifinals. Tot i patir en el primer partit amb una victòria resolta en la tanda de penals contra el Santfeliuenc, ahir van superar el Nàstic i estan disposats a tornar-ho a fer avui contra els seus rivals. També, com a conjunt que ha aconseguit l’ascens a la màxima divisió de VFO, els periquitos tenen l’opció d’aconseguir una temporada perfecte si aconsegueixen el trofeu.

Per tant, avui a les 23.10 esbrinarem l’equip que s’imposarà per sobre l’altre i jugarà la ronda final.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *