Ja tenim aquí la gran final del Torneig dels Històrics que organitzem a FDC. Reus eSports i Constantí són els dos equips que han arribat més lluny en aquest torneig del KO. El primer títol de la temporada, en joc.

Una sorpresa molt agradable és veure com un equip com el Constantí ha estat capaç d’eliminar tot un Espanyol de primera. Els tarragonins ja van fer una gran temporada aconseguint l’ascens a Quarta divisió de VFO i ara poden culminar-ho amb una victòria i conquesta del Torneig dels Històrics.

Per la seva banda, el Reus, va eliminar una gran Poble eSports que també ha fet una gran temporada i un molt bon torneig.

Els de Monobabu arriben a la final endollats i amb totes les opcions d’emportar-se el II Torneig dels Històrics. A més, al ser equip de Segona Divisió, surt com a favorit per conquerir el trofeu de campió.

Els de Sesplu i els de Monobabu ja tenen la ment posada en aquesta nit. Un dels dos acabarà el dijous com a campió del Torneig dels Històrics de FDC.

Molta sort a tots dos!

 

Castellano

Final tarraconense

Ya tenemos la gran final del Torneo de los Históricos que organizamos en FDC. Reus eSports y Constantí son los dos equipos que han llegado más lejos en este torneo del KO.

Una sorpresa muy agradable es ver cómo un equipo como el Constaní ha sido capaz de eliminar todo un Espanyol de primera. Los tarraconenses ya hicieron una gran temporada consiguiendo el ascenso a Cuarta división de VFO y ahora pueden culminar con una victoria y conquista del Torneo de los Históricos.

Por su parte, el Reus, eliminó una gran Pobla eSports que también ha hecho una gran temporada y un muy buen torneo.Los de Monobabu llegan a la final enchufados y con todas las opciones de llevarse el II Torneo de los Históricos. Además, al ser equipo de Segunda División, parte como favorito para conquistar el trofeo de campeón.

Los de Sesplu y los de Monobabu ya tienen la mente puesta en esta noche. Uno de los dos acabará el jueves como campeón del Torneo de los Históricos de FDC.

Mucha suerte a los dos!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *