Un valent Constantí no pot aturar l’arsenal roig-i-negre en la disputa pel títol

Dos equips tarragonins s’han enfrontat en el que era la final de la segona edició del torneig organitzat per FDC. Aquests eren el Constantí i el Reus.

Els dos equips havien superat amb escreix els seus duels anteriors i es plantaven a la final amb molt bones sensacions i amb molt espectacle per oferir. A més, el partit ha estat comentat per dos càsters de luxe que han proporcionat una emoció extra al partit; l’habitual càster del Partidazo VFO a PC, Leo Madiba i el propi creador del torneig, Alex Beltrán.

Aquestes emocions fortes de les quals he anomenat anteriorment no s’han produït fins ben bé l’àrbitre no ha xiulat el final. Es tractava del minut 89 de partit i el Reus provocava un córner a favor. Era el moment de l’estratègia, de provar sort, de convertir-se en heroi i marcar el gol que donaria el títol de campió al teu equip. La pissarra dels de Monobabu ha funcionat a la perfecció. Després d’una execució perfecte de Danilo16fifa amb l’ajuda de Juli_elcrack, ha aparegut Krae-10 lliure de marca per que, de mitja xilena, marqués el gol que suposava el triomf reusenc.

Tant un com l’altre equip han dut a terme un torneig espectacular i ens han brindat aquesta final amb un desenllaç èpic, però a la vegada frustrant per part de cada equip. Només ens falta donar les gràcies a tots els equips participants i l’enhorabona al finalista d’aquesta segona edició, el Reus.

Us deixem amb la retransmisió que vàrem fer a la final

 

 

Castellano

El Reus se proclama campeón de la segunda edición del Torneo Históricos de FDC

Un valiente Constantí no puede detener el arsenal rojo-y-negro en la disputa por el título

Dos equipos tarraconenses se han enfrentado en lo que era la final de la segunda edición del torneo organizado por FDC. Estos eran el Constantí y el Reus.

Ambos equipos habían superado con creces sus duelos anteriores y se plantaban en la final con muy buenas sensaciones y con mucho espectáculo para ofrecer. Además, el partido ha sido comentado por dos casters de lujo que han proporcionado una emoción extra al partido; el habitual caster del partidazo VFO en PC, Leo Madiba y el propio creador del torneo, Alex Beltrán.

Estas emociones fuertes de las que he nombrado anteriormente no se han producido casi hasta que el árbitro no ha pitado el final. Se trataba del minuto 89 de partido y el Reus provocaba un córner a favor. Era el momento de la estrategia, de probar suerte, de convertirse en héroe y marcar el gol que daría el título de campeón a tu equipo. La pizarra de los de Monobabu ha funcionado a la perfección. Después de una ejecución perfecta de Danilo16fifa con la ayuda de Juli_elcrack, ha aparecido Krae-10 libre de marca para que, de media chilena, marcara el gol que suponía el triunfo reusense.

Tanto uno como otro equipo han llevado a cabo un torneo espectacular y nos han brindado esta final con un desenlace épico, pero a la vez frustrante por parte de cada equipo. Sólo nos queda dar las gracias a todos los equipos participantes y la enhorabuena al finalista de esta segunda edición, el Reus.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *