BeltryHD, provinent del Sant Andreu, dirigirà el nou projecte als eSports de la UE Llagostera, incloent equip a XBOX

Ahir es va presentar el nou mànager pels eSports de la UE Llagostera en una presentació a l’alçada. BeltryHD aterra a l’esquadra gironina després d’un gran any al Sant Andreu, on va crear la secció d’eSports del club i va aconseguir un títol de lliga a la sisena divisió de VFO i una tercera posició a cinquena. A més, el club confirma avui de forma oficial que el conjunt Spanish Wizards, de la Tercera Divisió de Xbox, passarà a ser la UE Llagostera. L’equip gironí es converteix així en el quart equip català en tenir presència a dues plataformes a VFO, després de Espanyol, Nàstic i Reus. A més, BeltryHD apostarà per entrar també al món de l’1v1 amb el fitxatge de dos jugadors, un per a cada plataforma de consoles.

Castellano

BeltryHD, proveniente del Sant Andreu, dirigirá el nuevo proyecto en los eSports de la UE Llagostera, incluyendo equipo en XBOX

Ayer se presentó el nuevo manager por los deportes de la UE Llagostera en una presentación a la altura. BeltryHD aterriza en la escuadra gerundense tras un gran año en Sant Andreu, donde creó la sección de eSports del club y logró un título de liga en la sexta división de VFO y una tercera posición en quinta. Además, el club confirma hoy de forma oficial que el conjunto Spanish Wizards, de la Tercera División de Xbox, pasará a ser la UE Llagostera. El equipo gerundense se convierte así en el cuarto equipo catalán en tener presencia en dos plataformas, tras Español, Nàstic y Reus. Además, BeltryHD apostará por entrar también en el mundo del 1v1 con el fichaje de dos jugadores, uno para cada plataforma de consolas.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *