jOse-23, nova incorporació del CF Reus eSports:

“Començo aquesta temporada amb moltíssima il·lusió per tot el que comporta aquest repte personal, [Al Reus] hi ha molt bona gent, un grup molt consolidat i amb idees molt clares de com treballar de cara a la següent temporada
En jOse-23 va patir, la temporada passada, un descens impropi d’un equip gran com el València CF. Després d’un estiu buscant un nou destí per a la tercera campanya de la VFO ha acabat recalant a un dels clubs que millor cuida dels seus jugadors, el CF Reus Deportiu eSports. Sota la direcció de Monobabu, el club reusenc incorpora, per a PS4, un gran jugador per reforçar l’atac roiginegre.
Per celebrar el seu fitxatge pels reusencs i per conèixer una mica més a un dels jugadors més veterans de la competició, des de FDC hem cregut interessant entrevistar al jugador barceloní, a qui agraïm la seva predisposició i amabilitat. Molta sort al Reus, José!
Des de quan portes al mode competitiu de FIFA? Qui o què et va obrir les portes a aquesta modalitat de joc?
Allà per l’any 2010, vaig trobar a un fòrum molt conegut de tecnologia i videojocs anomenat “EL OTRO LADO” [EOL] que s’estava començant a jugar a aquest mode de joc 11vs11 i em va cridar molt l’atenció provar-hi, des de aquell dia vaig entrar en aquest mon virtual i futbolístic tan meravellós, que tanta gent m’ha fet conèixer i aprendre.
La temporada passada a VFO no va estar exempta de polèmica. Una de les més sonades va tenir com a protagonista l’equip al que jugaves: El Valencia C.F eSports. Primer de tot; com explicaries la temporada del club Ché a la Primera Divisió?

Doncs jugar en un equip com el Valencia C.F eSports significa exigència des de el minut 1 en el que fiques un peu allà dins, és un equip amb molt de nom al que s’ha de tractar amb molta cura, teníem un bloc totalment nou de jugadors i ens va costar bastant mantenir una constància a l’hora de puntuar, fèiem bons partits però no ens trobàvem recompensats a l’hora de guanyar.

Que ens pots explicar del que va passar als playoff de descens a la Segona Divisió?
El que va passar va ser justament un error amb alguns dels jugadors que formaven part d’aquell equip, no es van adonar de que un BUG del joc que canviava les estadístiques dels jugadors sense tenir constància y això va fer que l’altre equip fes una denuncia a la competició d’aquesta irregularitat que ens va enviar cap a la segona divisió.
Desprès del descens, el club valencià va fer una àmplia neteja de planter. Que n’opines d’aquesta mesura tan dràstica? Creus que és, d’alguna manera, la seva forma d’assenyalar als culpables del descens d’un històric com el Valencia?
Crec que quan un equip no troba bons resultats i res del que s’està fent funciona, s’ha de canviar amb urgència, s’han de prendre mesures dràstiques per poder canviar la situació, no hi crec que sigui qüestió d’assenyalar a ningú.
Ser manager es una tasca molt difícil de portar i per tenir èxits has de fer les coses mirant sempre per l’equip i algunes vegades s’han de prendre decisions d’aquest tipus, però n’estic segur de que el Valencia C.F eSports tornarà a competir al màxim nivel.
Tot i això, aquesta temporada competiràs per un dels equips de casa: el C.F Reus Deportiu eSports. Que et va fer decantar-te pel club roiginegre? Que n’esperes del teu pas pel club reusenc?
Quan vaig anunciar la meva sortida del Valencia C.F eSports, vaig provar amb alguns equips que volien que jugués allà i es van interessar pel meu fitxatge els quals agraeixo enormement l’interès que n’han tingut, però el meu objectiu era trobar un equip que em fes donar una volta de 180º a tot els anys que porto en aquesta competició (ara VFO abans FVPA).
Vaig parlar amb el manager, em vam explicar tot el que comportava aquest equip i sense cap dubte vaig decidir que aquest era el meu lloc.
Començo aquesta temporada amb moltíssima il·lusió per tot el que comporta aquest repte personal, hi ha molt bona gent, un grup molt consolidat i amb idees molt clares de com treballar de cara a la següent temporada.
Quin o quins equips t’han sorprès més a aquesta segona temporada? Quin o quins equips creus que s’han reforçat molt bé per la temporada vinent?
Doncs, apart de que no m’esperava que equips com x6tence es disputessin la promoció de descens amb la qualitat de jugadors que tenen, crec que eHawkerz a sigut l’equip a destacar aquesta temporada pel fet de pujar des de la categoria de plata i mantenir aquest exigent i bon nivell a la primera divisió.
Ha sigut d’admirar.
Tots els equips es reforcen  al màxim possible per afrontar la temporada amb el màxim nivell competitiu,  el Sevilla F.C eSports ha sigut un clar exemple de reforç i n’estan fent un gran equip per trobar encara mes un nivell òptim de competició
En general, creus que el grau d’implicació dels clubs catalans als eSports es encara petit en comparació a d’altres de la resta de l’estat? 
Crec que hi ha una molt bona participació dels equips catalans en aquesta competició que anirà creixent a mesura que vagi passant el temps.
Fa relativament poc que em començat amb aquesta competició i espero que poc a poc augmenti a nivells generals i si son catalans millor que millor.
Els clubs catalans que sí son a VFO, tret de vosaltres, RCD Espanyol i Nàstic de Tarragona, competeixen a divisions molt més baixes que la vostra, tot i que a PS4. Què n’opines del seu paper a VFO? Trobes a faltar cap equip català als eSports?
Destacaria l’actuació del UE Sant Andreu eSports, es un equip molt a prop del meu barri, venen jugant molt fort amb un nivell extraordinari guanyant la lliga de 6ª Divisió D, i els desitjo el millor dels èxits de cara a la temporada vinent tant amb ells com la resta dels equips catalans que estan competint a la VFO.
Es clar, l’equip per excel·lència que trobo a faltar es el F.C.Barcelona, es l’equip del meu cor des de que vaig néixer, espero que algun dia s’uneixi a aquesta competició.
Ja per acabar ,que en penses de la iniciativa d’FDC com a mitjà informatiu en català?
Crec que es una proposta extraordinària que donarà a conèixer a tota la comunitat catalana d’aquesta competició, a més animarà a que uns altres medis fessin eco d’aquesta proposta i es fixin en aquest exemple de millorar la informació en aquest bonic esport electrònic, molt content de la vostre iniciativa i un 10 pel que significa.
Felicitats.
He de dir que moltes gracies per pensar en mi per fer aquesta entrevista i espero que tot el que feu estigui ple d’èxits.
José Ruiz Gómez (jOse-23)
Jugador del CF Reus Esportiu – eSports.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *