Presencia catalana a les cinc divisions de la competició

De primera fins a regional, els clubs de casa tenen presència a totes les divisions de la VFO a PS4

Un cop acabat el mercat de fitxatges i tenint en compte el nou sistema de divisions que ha implementat VFO, es podria dir que en totes les divisions hi haurà almenys un equip català

Tal i com van informar des de les xarxes de VFO, en aquesta quarta temporada hi hauran canvis pel que fa a la distribució de divisions. Han simplificat el número a cinc divisions, de les quals tercera, quarta i cinquena (també anomenada regional) tindran subgrups.

A primera divisió tindrem l’Espanyol, que després de guanyar el play off la temporada passada, van ascendir a la màxima categoria. Apart, també hi trobarem el Villarreal, un conjunt fix en la categoria

A segona divisió hi trobarem dos equips catalans, el Reus i el Cornellà. El primer, un clàssic en aquesta categoria i el segon, un equip que ve de guanyar el play off d’ascens.

A tercera divisió s’hi situarà el Nàstic, amb una plantilla totalment renovada després de baixar de divisió.

La quarta divisió també serà una divisió amb molta presència catalana. La Pobla, Constantí i probablement Sant Andreu seran els equips que hi tindran plaça.

Per últim, regional serà la divisió que més equips catalans aglutini. Aquests són: Altafulla, Llagostera, Santfeliuenc, Piera, Lleida i Terrassa.

Apart, hi ha la incògnita del Poble Sec. El club barceloní està pendent de que li assignin una divisió per començar a competir.

 

Castellano

PRESENCIA CATALANA EN TODAS LAS DIVISIONES DE LA COMPETICIÓN

Una vez terminado el mercado de fichajes y teniendo en cuenta el nuevo sistema de divisiones que ha implementado VFO, se podría decir que en todas las divisiones habrá al menos un equipo catalán

Tal y como informaron desde las redes de VFO, en esta cuarta temporada habrá cambios por lo que hace a la distribución de divisiones. Han simplificado el número en cinco divisiones, de las cuales tercera, cuarta y quinta (también llamada regional) tendrán subgrupos.

En primera división tendremos el Espanyol, que tras ganar el play off la temporada pasada, ascendieron a la máxima categoría. A parte, también encontraremos al Villarreal, un conjunto fijo en la categoría.

En segunda división encontraremos dos equipos catalanes, el Reus y el Cornellà. El primero, un clásico en esta categoría y el segundo, un equipo que viene de ganar el play off de ascenso.

En tercera división se situará el Nàstic, con una plantilla totalmente renovada después de bajar de división.

La cuarta división también será una división con mucha presencia catalana. La Pobla, Constantí y probablemente San Andreu serán los equipos que tendrán plaza.

Por último, regional será la división que más equipos catalanes aglutine. Estos son: Altafulla, Llagostera, Santfeliuenc, Piera, Lleida y Terrassa.

Aparte, está la incógnita del Poble Sec. El club barcelonés está pendiente de que le asignen una división para empezar a competir.

 

    Logo FDCATLogo FDCAT

 

Author: Roger Just

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *