El C.E Sabadell eSports avança amb peu ferme a les disciplines on participa

Encetem un nou espai d’informació encarat a l’actualitat d’eSports presents en els Clubs catalans, Rocket League, Overwach, Lol, CSGo i Call of Duty. Creiem que, tot i que tindrà un paper molt secundari al web, és important també parlar de l’actualitat dels clubs que competeixen als eSports pero encara no s’han animat a fer-ho a VFO.
El CESabadell eSports, club que es troba en aquesta situació, va iniciar el Maig passat un projecte apostant per Rocket League, Overwach i Fifa individual 1v1, amb bons resultats a les tres disciplines d’eSports.
La secció d’Overwach va iniciar una campanya molt estable i va aconseguir arribar a las semifinals de la GAMEeSports on es va trobar un equip consolidat a les primeres posicions, Movistar raiders.
 Malgrat les preparacións i una botcamp dies abans al centre d’alt rendiment Elite Madrid no van aconseguir la victoria, tot i que desprenen molt bones sensacións pel poc vagatge del projecte.
En l’apartat de Rocket League també s’ha quallat una molt bona temporada  arribant a la semifinal de Golden Dust Cup.
Alhora participan a la LLiga Amnesia RL on ja han aconseguit la primera posició en el Qualifier. Ja han competit contra diversos equips exhibint un joc molt efectiu i vistós.
Des de FDC segurem l’acutualitat del CESabadell tan en la lliga d’Overwach de GAMEeSport i la Lliga Amnesia, així com tot el que vagin fent al mode 1v1 de FIFA.
Molta sort, i ànims per encarar una gran temporada!

Author: Redacció FDC

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *