FDC col.laborarà amb la revista 6DNassos, elaborada per la web 3DNassos entre d’altres

El nostre lloc web tindrà un petit racó dins la gran iniciativa del lloc web 3DNassos

3DNassos és un lloc web que tracta, íntegrament en català, sobre videojocs d’interès general. Juntament amb d’altres llocs web i grups de la comunitat catalana del videojoc, s’ha creat la revista digital 6DNassos. Un projecte on FDC, com a part d’aquesta comunitat, no podia no posar el seu granet de sorra.

La revista es publica cada mes i té una gran acceptació entre el públic digital a Catalunya i a la resta dels païssos catalans. Sens dubte és un gran projecte i esperem que, amb l’ajuda de tots, pugui arribar ben lluny.

La nostra col.laboració es basa, en principi, amb un resum del més destacat del mes a la VFO. Tanmateix, us informarem cada cop que es publiqui un nou número d’aquesta revista.

 

Castellano

Nuestro sitio web tendrá un pequeño rincón en la gran iniciativa del sitio web 3DNassos

3DNassos es un sitio web que trata, íntegramente en catalán, sobre videojuegos de interés general. Junto con otros sitios web y grupos de la comunidad catalana del videojuego, se ha creado la revista digital 6DNassos. Un proyecto donde FDC, como parte de esta comunidad, no podía no poner su granito de arena.

La revista se publica cada mes y tiene una gran aceptación entre el público digital en Cataluña y en el resto de los países catalanes. Sin duda es un gran proyecto y esperamos que, con la ayuda de todos, pueda llegar muy lejos.

Nuestra colaboración se basa, en principio, en un resumen de lo más destacado del mes en la VFO. Sin embargo, le informaremos cada vez que se publique un nuevo número de esta revista.

 

Author: Redacció FDC

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *