Partidàs FDC per començar la lliga: Espanyol – Villarreal

A la primera jornada dels pericos en el seu retorn a la categoria reina de VFO es trobaran un rival dur, complicat i difícil de batre com és el Villarreal.

L’equip de xCoprat ha fet una bona pretemporada per intentar arribar a la primera jornada amb garantias de poder competir amb els més grans de primera y aquest dilluns té una bona oportunitat per demostrar-ho.

El Villarreal, per la seva banda, com l’Espanyol, també s’ha reforçat amb jugadors de qualitat i garanties i no posarà gens fàcil les coses als blanc-i-blaus.

 

Castellano

En la primera jornada de los pericos en su regreso a la categoría reina de VFO se encontrarán un rival duro, complicado y difícil de batir como es el Villarreal.

El equipo de xCoprat ha hecho una buena pretemporada para intentar llegar a la primera jornada con garantias de poder competir con los más grandes de primera y este lunes tiene una buena oportunidad para demostrarlo.

El Villarreal, por su parte, como el Espanyol, también se ha reforzado con jugadores de calidad y garantías y no pondrá nada fácil las cosas a los blanco-y-azules.

 

 

Author: Gerard Álvarez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *