Arrencada complicada per la UESA eSports al grup de la mort

El Sant Andreu comença avui la quarta temporada de VFO a la 4a divisió A. O més ben dit, el grup de la “mort” de 4a veient el gran nivell dels rivals que es trobaran els andreuencs durant la temporada

Dilluns els de David “Animal” s’enfronten a Klus Gaming, l’antic Al Andaluz FC. Equip fundat fa quatre anys i que ha obtingut títols en altres competicions importants. Gens fàcil la primera jornada però començar amb bon peu es bàsic i primordial pels quadribarrats.

Dimarts el rival serà Futbol Lindo, equip que ha batut records de resultats a 6a i va quedar campió a falta de 5 jornades per acabar la temporada. Rival rocós i incòmode en la segona jornada pels andreuencs.

Dimecres l’equip de David “Animal” tindrà una auténtica prova de foc en front un rival molt complicat com és l’AE eSport Club, o millor dit, el Chapa Chapa de tota la vida i ben conegut per la comunitat. Sempre un equip molt complicat i que no posarà gens fàcil les coses als barcelonins.

 

CASTELLANO

 

El Sant Andreu comienza hoy la cuarta temporada de VFO en la 4ª división A. O mejor dicho, el grupo de la “muerte” de 4ª viendo el gran nivel de los rivales que se encontrarán los andreuencs durante la temporada.

El lunes los de David “Animal” se enfrentan a Klus Gaming, el antiguo Al Andaluz FC. Equipo de hace cuatro años y que ha obtenido títulos en otras competiciones importantes. Nada fácil la primera jornada pero empezar con buen pie es básico y primordial por los cuatribarrados.

El martes el rival será Fútbol Lindo, equipo que ha batido records de resultados a 6ª y quedó campeón a falta de 5 jornadas para terminar la temporada. Rival rocoso e incómodo en la segunda jornada para los andreuencs.

El miércoles el equipo de David “Animal” tendrá una auténtica prueba de fuego en frente un rival muy complicado como es el AE eSport Club, o mejor dicho, el Chapa Chapa de toda la vida y bien conocido por la comunidad. Siempre un equipo muy complicado y que no pondrá nada fácil las cosas a los barceloneses.

 

Author: Gerard Álvarez

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *